Razer Naga Epic Windows 8.1 Tanıtma

ismailAKSOY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde razer naga epic mouse var. Bunu tanıtmakta problem yaşadım. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevinrim . İşletim sistemi win 8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim öncelikle çok sağolasın allah sanada nasibetsin inş ilerliyen zamanlarda isteyen herkese. Ben kurulumu yaptım o konuda herhangi bir problemim yok zaten mousun kablousunu yuvasına taktıktan snra notebook ta usb 3.0 yuvasına yerleştirdikten sonra kendisi drıvırını bulup yükledi bende sitesine girdim ve razer synapse 2.0 ı kurduktan sonra ufak tefek rütuşlardan sonra kablosunu çıkarttım kablosuz kullanmak için yalnız işe yaramadı nerede ne yapmam gerekiyor araştırdım sitelerde ama bu konuya dair herhangi bir konuya rastlıyamadım .

1. Yahu yok mu anlayan biri yardımcı olsun bana. Recep Baltaş kardeşim sen anlarsın bu işlerden. Bari sen yardımcı ol lütfen. Bu kullandığım wireless bir mouse bu tür cihazlar nasıl tanıtılır pc'ye kablosuz kullanabilmek için? Diğer optik mouseler gibi usb aparatı yok. Bunun kablosu var. Mouse'nin ön tarafındaki girişine takıyoruz. Onuda pc ye amma velakin kablousuz kulanamıyorum bunu. Lütfen yardımcı olun bu konuda.

Orayada baktım, cihaz bulunamadı diyor. Kablosunu çıkarttıktan sonra hareket etmiyor. Tanıtmada sıkıntı yaşıyoruz. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı