Nisan ayında 10.200 ₺ almıştım, şu anki fiyatıyla kaçırılmayacak bir fırsat.
Başta oyun ve film olmak üzere normal bir kullanıcının tüm beklentilerini karşılıyor, ince ayarla müzikler de oldukça keyifli. Tavsiye ederim.
Nisan ayında 10.200 ₺ almıştım, şu anki fiyatıyla kaçırılmayacak bir fırsat.
Başta oyun ve film olmak üzere normal bir kullanıcının tüm beklentilerini karşılıyor, ince ayarla müzikler de oldukça keyifli. Tavsiye ederim.
Maalesef aldığım dönemde doğru dürüst indirim yoktu ve yurt dışı satış fiyatı üzerinden hesapladığım da ufak bir fark vardı. Şu an daha adil bir fiyata satılıyor. Üründen memnunum ama artık Razer markalı ürünlere mesafeliyim.
Levaithan V2 sahibiyim ve maksimum %30 seviyesinde kullanabiliyorum o da akşama kadar. Tavsiyem bu kadar para verip tam performansında kullanamamak yerine daha uygun modellere yönelin. Satmak istediğinizde pek alıcısı olmuyor lüks ürün en nihayetinde, insanlar kulaklıkla takılıyor.
Levaithan V2 sahibiyim ve maksimum %30 seviyesinde kullanabiliyorum o da akşama kadar. Tavsiyem bu kadar para verip tam performansında kullanamamak yerine daha uygun modellere yönelin. Satmak istediğinizde pek alıcısı olmuyor lüks ürün en nihayetinde, insanlar kulaklıkla takılıyor.
Sana tam olarak katılmıyorum, eğer apartmanda yasaniyorsa evet bu ürünler mantıklı değiller. Müstakil bir evde kesinlikle olması gereken cihazlar. Oyun müzik özellikle film keyfini inanılmaz artıran, benim gibi bas sevenleri orgazm eden harika aletler. Z906'si olan biri olarak yazıyorum. Müstakil bir evde yaşıyorum, komşu derdim yok. Harika bir ses kartı ve kulaklığada sahibim, müzik dinlemede kulaklığı daha çok tercih etsemde hikayeli oyunlarda ve filmlerde bangır bangır sistemle çok çok keyifli oluyor.
5280TL fiyata birkaç ay önce leviathan V2 aldım. Bu fiyat Nommo V2 için inanılmaz iyi bir fiyat. Nomno V2 direk olarak Arena 7 ve G560 rakibi ses kalitesi olarak Logitech'den uzak ama arena 7'den iyi olduğu kesin ve üstüne RGB desteği. Ayrıca THX spatial Audio desteği olması istisnasız her oyunda çevresel ses desteği sağlıyor.
Bütçesi olanlar alsın pişman olmazlar. Nommo V2 için tek olumsuz yorum yapılan nokta Tiz'lerin ayrı bir hoparlörü olmadığı için biraz yetersiz kalması Leviathan v2'ye oranla. Onun dışında gayet kaliteli.