Razer Ornata Chroma V2 vs AOC GK500

Melihh35

Kilopat
Daha fazla  
  1. Razer Ornata Chroma V2
  2. AOC GK500
Yazılımcıyım aynı zamanda boş zamanlarımda oyun oynuyorum bu yüzden 500-600 (Red Switch) seviyelerindeki mekanik klavyeler çok kaliteli gelmediği için Razer Ornata Chroma V2 daha mantıklı geldi ancak bilen veya kullanan arkadaşlara sormak istedim.

Klavyede aradığım şeyler;
  • Sessiz olması
  • Ses açma/kapama gibi multimedya tuşu veya tekerleği olması
Ekstra (Bunun olması çok lazım değil ama olsa iyi olur) = Özel FN ataması. Bu özellik her ikisinde de var ancak GK500 de bu sorunlu diyorlar bilen test eden var mıdır?

Kendi düşüncem. Razer Ornata Chroma V2'den yana çünkü her ne kadar oyun oynayacak olsam da daha fazla yazı (yazılım kodları) yazıyorum. Bu kalvyenin low profile olması yazım açısında daha iyi olacağını düşünüyorum.

Tabi ki almışken mekanik almak daha iyi ancak bu 500-600 (Red Switch) fiyat bandında adam gibi klavye göremedim. Hep bir sorunlu.

Hangi klavyeyi seçmeliyim size göre daha iyi sebepleri ile yazarsanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün isteklerinizi karşılayan bir mekanik klavye almak istiyorsanız bütçeniz minimum 800₺ olmalı. Yazılım ile uğraşan ve low profile klavye kullanan birisi olarak benim de önerim Ornata V2.

Low profile membrane klavyelerin oyun performansı kötüdür ama Ornata V2 mecha-membrane, oyun performansı da iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı