Razer Ornata Chroma vs Corsair K68 MX Red

Mehmet Gençer

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Daha önce de K68 yazı deneyimi diye bir konu açmıştım. Döndüm dolaştım bu iki model arasında kaldım(Ornata'yı istemiyordum fakat işler değişti. İzlediğim videolarda konfor ve yazı deneyiminin çok iyi olduğundan bahsediliyor sürekli). İkisinin de birbirine göre iyi olduğu noktalar var. Önemli olan benim kullanım şeklim nasıl olacak. Oranlamak gerekirse %70 iş %30 oyun için ofisime alacağım. Ben karar veremedim. Kendimi sizin kollarınıza bırakıyorum.

Son düzenleme:
Yazım istiyorsanız basım noktası olan (Blue, Brown) switchlere bakın.
Brown switch sadece k95 rgb platinum modelinde mevcut bulunuyor. Makro tuşlarını sevmiyorum ve işime yaramıyorlar.
Şunu söylemek istiyorum; mouse olarak şu an Steelseries Rival 300s kullanıyorum. Bu mouse için memnuniyetimi kelimelerle ifade edemiyorum. Çok kısıtlı bir bir bölümünde Rgb aydınlatma kullanılıyor. Ama çok başarılı bir aydınlatması ve renkleri var. Kaliteli Rgb'nin zevkini almış bulunuyorum. Bu yüzden alacağım klavye kesinlikle corsair veya razer olmalıdır. Hiç bir marka Rgb konusunda bahsi geçen markaların yanından bile geçemiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı