İnceleme Razer Ornata V3 tenkeyless incelemesi

İlk olarak klavyenin sorunlarından bahsedeceğim. İlk olarak bilek desteği biraz gereksiz büyük gibi geldi ve çabuk çiziliyor tuşları sildikten sonra leke bırakıyor ve arasına bazı şeyler kaçınca çıkarması çok zor oluyor ve membrane bir klavyeye göre gereksiz pahalı.

Artıları: Tuşlar hiç çizilmiyor ve üst düzey malzeme kalitesi var Razer snyapse sayesinde çok detaylı RGB konumlandırma yapılabiliyor oyun modunda eliniz tanlışlıkla Windows tuşuna gelirse oyun durmuyor. Eğer sisteminiz kötü ise kesinlikle snyapse yi açmanıza gerek yok FN+ F5 sayesinde wave modunu açarak otomatikman dalgalı RGB oluşturuyor mecha membrane ve tuş kilitlerinin altındaki anahtarlar sayesinde tıpkı daktilo yazar gibi hissediyorsunuz çok iyi bir görünümü var yaklaşık 10 tane RGB modu ve çeşitli macro ve hypershift sayesinde oyundayken rahat ediyorsunuz ayrıca klavye su geçirmez ve ergonomik düşük profilli bir oyuncu klavyesi. Hem de tenkeyless modellerinde NumLock yok yani benim modelimde NumLock yok bu da klavyenin gereksiz büyük olmasının önüne geçiyor. (sanırıım G203 ile yi bir ikili oldular:D).

Eğer aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz iyi günler...

Dosya Ekleri

• IMG-20240930-WA0008.jpg
    IMG-20240930-WA0008.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 128
  • 1714669605792.jpg
    1714669605792.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 113
  • 1732977326704.jpg
    1732977326704.jpg
    250,4 KB · Görüntüleme: 114
Oradaki dikkat çektiğim şey de külüstür laptopun yanına belki o bilgisayardan daha değerli ve akıl karı olmayan fiyatlara satılan o membran klavyenin alınmasıydı, onu da gözden kaçırmışsın sanırım.
''Kişisel tercih''

Benim böyle bir iddiam yok, tam tersine senin arka çıktığın arkadaş bunu söyleyen. Hava attığım falan da yok fakat buradaki yanlış insanların yanlış yönlendirilmesi, bunu da savunma yani bir zahmet. Sen daha çok para verip daha az özelliği olan ve sorunlu bir ürün almak ister misin?

Oradaki dikkat çektiğim şey de külüstür laptopun yanına belki o bilgisayardan daha değerli ve akıl karı olmayan fiyatlara satılan o membran klavyenin alınmasıydı, onu da gözden kaçırmışsın sanırım.

Külüstür dediğiniz bilgisayarda 4060 var.🤣🤣🤣🤣🤣

RGB'leri A101'den alınma klavye RGB'si gibi 😁

Ama şimdi sen de doğru yerden gir :D
Ver şuraya Deathstalker serisini Huntsman V2 serisini :D

Onlar da fiyatına göre kötüler hocam. 3000 TL'ye alınan klavyenin daha iyi olacağına bahse girerim.

BlackShark V2 ses kartlı model kulaklığım vardı kendi programı Synapse 3 ve 4 ile çok sorun çıkarıyordu bir türlü rahat kullanamadım en sonunda sattım.

Ben Ornata V2 modelini kulladım üst kısımdaki "2" tuşu meca membran özelliği bozuldu basınca takılmaya başladı içindeki teli sökmek zorunda kaldım bu sefer de tamamen sessiz bir tuş oldu. 4 ay sonra da sağ köşedeki ses açıp kısma kadranı sapıtmaya başladı.

Ornata V3 aldım her şey güzeldi tek olumsuzluk bilek desteği çok leke tutan cinsten yapılmıştı. Artık iyi bir klavye aldım derken 3 tuşa basamadığımı fark ettim. Sitede Anti-Ghosting var yazıyordu. Araştırmalarım sonucu Razer forumlarında bu sorunu yaşayan çok insan görünce anladım. Daha sonra da siteden Anti-Ghosting yazısını kaldırmışlar. Kısaca bazı kombinasyonlar çalışmıyor ki bazı oyunlarda ihtiyaç gidip sattım klavyeyi. Bunun adına nasıl Gaming klavye derler akıl almıyor. Bir Gaming klavyenin en önemli özelliği.

Neyse arşa çıkalım dedik gittik parayı bastık.
Black Widow V4 Pro aldık sarı switch 7300 küsure burada incelemem de var. Arkadaşı 2 ay kullanabildim. Çünkü tuşları çift basmaya başladı. Servise gitti 28 gün bekledim sonra iade kararı çıktı Vatan'dan almıştım paramı geri aldım ve artık klavye de Razer markasını kapatmış oldum.

Sonra ASUS TUF K3 gen2 aldım şükür çok memnunum sorunsuz kullanıyorum üstüne 1 de endorfy thock %75 Wireless aldım oda sorunsuz.

Bu arada Razer Barracuda X kulaklık ve Razer Basilisk v3X HyperSpeed kablosuz mouse var. Sorunsuz çalışıyorlar çok da memnunum. Ancak klavye de bir daha loto oynayacağımı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı