Razer Ornata V3 X vs SteelSeries Apex 3 TKL

abrahm valentin

Kilopat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2000-2500₺ bandında klavye arıyorum. Markası güzel olan bu iki klavye gözüme çarptı. Ornata V3 X daha çok hoşuma gitti bilek desteği olduğundan fakat sizlerin de fikirlerini duymak istedim. Benzer fiyat aralığında başka klavye önerisi de alabilirim fakat sadece fiziksel olarak gidip alabileceğim mağazalardan olması lazım (Vatan ve MediaMarkt vs.).

Eğer önermek isterseniz mekanik olup olmaması veya RGB'li olup olmaması önemli değil. Eğer mekanik olacaksa blue switch olmasın oda arkadaşlarıma işkence olacak yoksa 😁

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. 2000-2500₺ bandında klavye arıyorum. Markası güzel olan bu iki klavye gözüme çarptı. Ornata V3 X daha çok hoşuma gitti bilek desteği olduğundan fakat sizlerin de fikirlerini duymak istedim. Benzer fiyat aralığında başka klavye önerisi de alabilirim fakat sadece fiziksel olarak gidip alabileceğim mağazalardan olması lazım (Vatan ve MediaMarkt vs.).

Eğer önermek isterseniz mekanik olup olmaması veya RGB'li olup olmaması önemli değil. Eğer mekanik olacaksa blue switch olmasın oda arkadaşlarıma işkence olacak yoksa 😁
Neden sadece fiziksel alım istiyorsunuz?

Neden sadece fiziksel alım istiyorsunuz?
Yaşadığım apartta kargo ile ilgili sorunlar olduğunu duydum çalma çırpma vesaire. Ne kadar doğru bilmiyorum fakat riske sokmak çok istemiyorum. Eğer ciddi kalite farkı varsa düşünebilirim belki fakat dediğim gibi mekanik vs. önemli değil.

Ayrıca belirteyim birkaç gün içinde Ankara'ya gideceğim, oradaki İtopya mağazasından (veya başka varsa) alışveriş yapabilirim.

Geleceği gün evde olursanız kimse çalmaz hocam merak etmeyin :D Kalite farkı cidden fazla EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye bütçe çıkar mı?
Hocam sorun o değil de apartman zili bozuk, kapı sadece içeriden açılıyor. Gündüzleri evde olmuyorum ben yokken kargo gelirse ne yapıyorlar bilmiyorum. Eğer kargo şubesine vesaire götürülüyorsa olabilir ama.

Çıkar tabii, 12 taksit yapıyorlar :D

Hocam sorun o değil de apartman zili bozuk, kapı sadece içeriden açılıyor. Gündüzleri evde olmuyorum ben yokken kargo gelirse ne yapıyorlar bilmiyorum. Eğer kargo şubesine vesaire götürülüyorsa olabilir ama.

Bütçeniz taksitlerle en son ne olur bu arada? Attığım modelde alınır, üzmez. Telefon numarasını arayın diye not atın, şubeye geri döner şubeden alırsınız en kötü.

Trendyol vb. sitelerde genelde gel-al noktaları oluyor. O tarz sitelerden alıp adresi gel-al noktası seçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı