Kablosuz Haste alacaksan ben Haste almanı öneririm. Orochi küçük bir mouse bu arada almadan önce boyutuna bakın derim.Yukarıda yazdığım gibi sizce hangisi daha iyi?
su anda haste kablolu kullanıyorum orochi alma gibi bi planım var arasında sensor farkı varm ı hangisinin sensoru daha iyi?Eğer kablolu versiyonundan bahsediyorsan Haste'nin Haste. Ama kablosuz modelinden bahsediyorsan o bütçede çok daha iyi mouselar var.
Sorduğunuz soru saçma çünkü alakasız mouseler.
Hangisi elinize uygunsa onu tercih edin.
Orochi V2 küçük eller için biçilmiş kaftan kablolu alacaksan Haste alabilirsin.
Kablosuz Haste alacaksan ben Haste almanı öneririm. Orochi küçük bir mouse bu arada almadan önce boyutuna bakın derim.
su anda haste kablolu kullanıyorum orochi alma gibi bi planım var arasında sensor farkı varm ı hangisinin sensoru daha iyi?Kablolu istersen Haste, kablosuz istersen Orochi V2 ama çok küçük Orochi V2.
peki 1400 tl gibi bir fiyata kablosuz mouse önerin var mıdır?Orochiye geçiş yaptığında öyle muazzam bir fark hissetmezsin eğer elin çok küçük değilse. Sensörü 450 IPS 50G gibi hiç fena olmayan bir değere sahip. Bence değiştirmene gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.