Razer Ouroboros ile Deathadder Chroma

Utku Budak

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bütçe önemli değil Razer Ouroboros ile Deathadder Chroma arasında kaldım , hangisi alınmalı ? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler .

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum imkanın varsa, bir yerde deneyip bir bak hangisi eline tam oturuyor. Genelde profesyoneller falan deathadder kullanıyor. Yani genelde ele oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum (kullanmadım). Onun dışında logitech g502 de var. G502'yi kullanmadım ama denedim, epey ele oturan bir model. Sonuç olarak söylediklerinin arasından ben deathadder derim çok fazla kullanıldığı için.

SS fare konusunda kötü bence. Alacaksan Razer hem çok şık hem de çok güzel bir tercih olur. Şimdi Ouroboros' a gelelim. Eline %99 oturacak bir fare. Çünkü her yerinden ayar yapabiliyorsun. Her türlü şeyi mevcut. Her özelliği ile DeathAdder Chroma' dan üstün. Ama sana Ouroboros' u almanı sadece DeathAdder Chroma eline oturmazsa yada hoşuna gitmezse almanı öneririm. Çünkü aradaki fiyat farkını karşılamıyor bence. Ayrıca bende DeathAdder Chroma' ya sahibim kusursuz bir fare diyebilirim. Ancak çok fazla makro tuşuna ihtiyacın varsa sorun olabilir.

Bugüne kadar hiç steelseries mouse alıpta beğeneni görmedim. Hatta Wireless mouse alıp da beğeneni de görmedim. Bloody mouse dediğin a4 tech herhalde. Razer ile karşılaştırılamaz bile.

Evet farkındayım ben de bir razer fanboyuyum zaten. O mouselar nasıl merak ettim sadece. Dostum sen Ouroboros her türlü iyidir diyorsan o alınır, dediğim gibi bütçe önemli değil. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ouroboros sadece kablosuz kullanılan bir fare değil. İstenirse kablolu olarakta kullanılabiliyor. Dediğim gibi bütçe sorun değilse Ouroboros çok daha güzel bir tercih olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı