Diğer Razer Pro glide mouse pad 424 TL

Mouse pad dikişsiz gibi görünüyor asla ve asla dikişsiz mouse pad almam isterse bedava olsun eli dayaya dayaya acılıyor araları.

Hocam ciddi soruyorum, bu fiyat bandında bileği rahat ettirecek bir tavsiyen var mıdır? Dandik bir tane Gamepower altlık kullanıyordum, hem çok leke tutuyor hem de çok rahat değil. Bunu alayım diyorum. Gaming vs. umurumda değil.

Dikişsiz hiçbir mouse pad alma bence kaç tane aldıysam 2 3 ay demeden acılıyor araları cok kotu duruyor rahatsız ediyor.

Hocam ciddi soruyorum, bu fiyat bandında bileği rahat ettirecek bir tavsiyen var mıdır? Dandik bir tane gamepower altlık kullanıyordum, hem çok leke tutuyor hem de çok rahat değil. Bunu alayım diyorum. Gaming vs. umrumda değil
Piyasadaki mouse pad'lerin %90'ı aynı yapıda, sadece üzerindeki baskısı değişiyor. Konudaki razer mouse pad yapısı rahat duruyor ama ergonomik olacağını sanmam. Yani en azından bilek ağrısına faydası olmaz gibi, sonuçta hepsi ince.

Pc başına oturur oturmaz direkt ağrı oluyorsa mouse pad yerine bilek desteği daha iyi olacaktır. Şu gibi ergonomik ürünler var piyasada. Amazon.com.tr

CS için alınmaz değil mi :D

Neden Klasse'den memnun kalmadınız, şu an hangi markayı kullanıyorsunuz?

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Şu an herhangi bir mouse pad kullanmıyorum, masanın kendisi mouse pad şu anda. Klasse'den memnun kalmama durumum hem leke tuttu hem de kayganlık derecesi ilk 2 ayda ciddi derece düştü. 3 kez kullandım 2'si Pro ürünüydü birisi düz siyah birisi kanagawa modeli. Sonuncusu deri ürünüydü şans vereyim dedim oda diğerlerinden berbat çıktı direkt iade ettim. Razer'ın bu ürününü almayı düşünüyorum.

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Şu an herhangi bir mouse pad kullanmıyorum, masanın kendisi mouse pad şu anda. Klasse'den memnun kalmama durumum hem leke tuttu hem de kayganlık derecesi ilk 2 ayda ciddi derece düştü. 3 kez kullandım 2'si Pro ürünüydü birisi düz siyah birisi kanagawa modeli. Sonuncusu deri ürünüydü şans vereyim dedim oda diğerlerinden berbat çıktı direkt iade ettim. Razer'ın bu ürününü almayı düşünüyorum.
Razer'i aldıktan sonra deneyimlerini paylaşırsanız sevinirim.

Az önce sipariş verdim hocam. Amazon'un iade politikalarına güvendiğim için alıyorum sadece beğenmezsem iade ederim diye. Çarşamba günü elime ulaşacak sanırım geri dönüş yapacağım.

Kendim 2-3 aydır Gigantus v2 kullanıyorum isimlerin farklı olduğuna bakmayın aynısının siyahı hiçbir fark yok desem yeridir.Bende yine buna benzer bir fiyattan almıştım.Ürün gerçekten baya kaliteli hissettiriyor ve kullanması şahsen aşırı rahat hissettiriyor.Tabi halihazırdaki bilek ağrınız varsa çok bi etki edeceğini sanmam büyülü birşey değil sonuçta.Ama bence 400 küsür tl'ye hem Razer kalitesi hemde bence yeterince büyük bir mousepad alıyorsunuz.Ben öneririm şahsen çok beğendim.Tabi benim mouse'umda Razer başka marka mouse'larda bendeki kadar sorunsuz olur mu garantisini veremem.Ama ben alan kişilerin memnun kalacağını düşünüyorum.Ama bence beyaz görüntü şahsen benim çok hoşuma gitmedi.Siyahını almak isteyebilirsiniz.Dediğim gibi isimleri farklı ama kutu dizaynından malzemesine kadar herşeyi aynı.
Siyah haline göz atmak isteyenler için:

Kendim 2-3 aydır Gigantus V2 kullanıyorum isimlerin farklı olduğuna bakmayın aynısının siyahı hiçbir fark yok desem yeridir. Bende yine buna benzer bir fiyattan almıştım. Ürün gerçekten bayağı kaliteli hissettiriyor ve kullanması şahsen aşırı rahat hissettiriyor. Tabii halihazırdaki bilek ağrınız varsa çok bir etki edeceğini sanmam büyülü bir şey değil sonuçta. Ama bence 400 küsur TL'ye hem Razer kalitesi hem de bence yeterince büyük bir mouse pad alıyorsunuz. Ben öneririm şahsen çok beğendim. Tabii benim Mouse'umda Razer başka marka Mouse'larda bendeki kadar sorunsuz olur mu garantisini veremem. Ama ben alan kişilerin memnun kalacağını düşünüyorum. Ama bence beyaz görüntü şahsen benim çok hoşuma gitmedi. Siyahını almak isteyebilirsiniz. Dediğim gibi isimleri farklı ama kutu dizaynından malzemesine kadar her şeyi aynı.
Siyah haline göz atmak isteyenler için:

Bende R1 Pro var hocam, Pro glide kullanıyorum şu an ve beyaz mouse ile çok iyi uyum sağladı. Siyah mouse pad daha iyi olurdu aslında bana ama sizin attıgınızı görmemiştim bunu alırken. Şimdi de iade et tekrar al ugrasmak istemiyorum. Cepte para da kalmadı, iade etsem önce iade parasını beklemem gerek o zamana kadar da indirim biter kalırım ortada.

Bende R1 Pro var hocam, Pro glide kullanıyorum şu an ve beyaz mouse ile çok iyi uyum sağladı. Siyah mouse pad daha iyi olurdu aslında bana ama sizin attıgınızı görmemiştim bunu alırken. Şimdi de iade et tekrar al ugrasmak istemiyorum. Cepte para da kalmadı, iade etsem önce iade parasını beklemem gerek o zamana kadar da indirim biter kalırım ortada.
Tabi almış olsam bende uğraşmazdım herhalde :).Sadece alacak arkadaşlar siyah opsiyonu olduğunu görsünler diye yazdım.Kutusuna kadar herşeyi aynı çünkü.Ayrıca sizin mouse beyaz olunca uyumlu olmuşlar.Ben Basilisk V3 Pro kullandığım için siyah daha mantıklı bir tercih oldu.Sizin sisteminizde beyazda gayet güzel durmuş.

Tabii almış olsam bende uğraşmazdım herhalde :).Sadece alacak arkadaşlar siyah opsiyonu olduğunu görsünler diye yazdım. Kutusuna kadar her şeyi aynı çünkü. Ayrıca sizin mouse beyaz olunca uyumlu olmuşlar. Ben Basilisk V3 Pro kullandığım için siyah daha mantıklı bir tercih oldu. Sizin sisteminizde beyazda gayet güzel durmuş.

Sizin attıgınız modeldeki yeşil detayları sevdim. Eğer bunu almadan o modelide görseydim muhtemelen onu tercih ederdim. Sistemim yeşil ağırlıklı biraz. Daha sonra tekrar bu fiyatta bulursam alırım artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı