Diğer Razer Pro glide mouse pad 424 TL

Mouse pad dikişsiz gibi görünüyor asla ve asla dikişsiz mouse pad almam isterse bedava olsun eli dayaya dayaya acılıyor araları.

Hocam ciddi soruyorum, bu fiyat bandında bileği rahat ettirecek bir tavsiyen var mıdır? Dandik bir tane Gamepower altlık kullanıyordum, hem çok leke tutuyor hem de çok rahat değil. Bunu alayım diyorum. Gaming vs. umurumda değil.

Dikişsiz hiçbir mouse pad alma bence kaç tane aldıysam 2 3 ay demeden acılıyor araları cok kotu duruyor rahatsız ediyor.

Hocam ciddi soruyorum, bu fiyat bandında bileği rahat ettirecek bir tavsiyen var mıdır? Dandik bir tane gamepower altlık kullanıyordum, hem çok leke tutuyor hem de çok rahat değil. Bunu alayım diyorum. Gaming vs. umrumda değil
Piyasadaki mouse pad'lerin %90'ı aynı yapıda, sadece üzerindeki baskısı değişiyor. Konudaki razer mouse pad yapısı rahat duruyor ama ergonomik olacağını sanmam. Yani en azından bilek ağrısına faydası olmaz gibi, sonuçta hepsi ince.

Pc başına oturur oturmaz direkt ağrı oluyorsa mouse pad yerine bilek desteği daha iyi olacaktır. Şu gibi ergonomik ürünler var piyasada. Amazon.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı