Razer Seiren mini alınır mı?

Mert Erbeden

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda bir mikrofon alacağım bu seçimimi Razer Seiren mini olarak düşünüyorum. Sizce alınır mı? Bana aslında gayet güzel geldi internetten baktım herhangi bir dip ses cızırtı yok gibi gayet sesi doğal ve net bir şekilde aktarıyormuş gibi geldi bana üstelik fiyatı da çok uygun sayılır yani bir yayıncı mikrofonuna göre en azından öyle 1000TL sadece amacım daha çok Discord'da sesimin net gitmesi bir de arada bir yayın yapmak için de düşünüyorum. Açıkçası sizce iş görür mü dersiniz? Bana uygun gibi geldi açıkçası ve son olarak aklıma takılan bir şey daha var bu mikrofonu tirpodsuz kullanırsam sesim karşıya net gider mi yoksa az mı gider emin olamadım ondan soruyorum sade haliyle de kullanılabilir mi verimli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi standı ile masaya koyduğumda ses çok az gidiyor, sesi gerçekten kaliteli ve aldığım için pişman değilim. Ama mikrofonun kesinlikle ağzının önünde durması gerekiyor.

Kendi standı ile masaya koyduğumda ses çok az gidiyor, sesi gerçekten kaliteli ve aldığım için pişman değilim. Ama mikrofonun kesinlikle ağzının önünde durması gerekiyor.

Hadi ya kötüymüş sen peki tripodlu mu kullanıyorsun kendi standıyla mı kullanıyorsun aslında sesi iyi geldi bana ama testlerde tripodsuz kullanmışlar

Telefon tutacağı aldım ucuza onunla sabitleyebiliyorum. İstediğim gibi eğip bükebildiğim için daha rahat oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı