En ucuz Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 1.491,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben biraz araştırmıştım bu konuyu, en son Razer Seiren Mini de karar kılmıştım. Bence Razer Seiren Mini almalısınız. Hani HyperX Solocast var ama o da 1540₺ şu anda, Razer Seiren Mini'ye 400₺ daha az verip almak daha mantıklı.
Ben seiren mini kullanıyorum bana yetiyor. İçinde pop filtresi var, fifine da var mı bilmiyorum. Üzerinde sesi kesecek bir tuş yok ama obs üzerinden yayın yaparken özel tuş atıyabilirsin sesi kesmek için.
1400TL'ye Seiren X daha mantıklı gibi geldi bana illa ikisi arasında seçim yapcaksam Razer'ı seçerim Fifine alıncaksa en üst modeli alınır düşüncesindeyim ses kalitesi olarak en üst modeli bile hoşuma tam olarak gitmesede iş görür.
O fiyatta mı hocam gerçekten? 1200₺ idi ben gördüğümde, şu anda uçmuştur diye hiç bakmadım bile. 1400₺ gibi bir fiyatta kalması süper. Evet gerçekten de alınabilir.
K669B kullanıyorum. Çok severim kendisini, kaliteli mikrofon f/p açısından. Hiç üzmedi.
K670'e yükseltmek isterdim ama sadece sırf görünüm için. Aralarında pek fark yok. Bunlar ne de olsa USB mikrofonlar aralarındaki fark pek hissedilmez. İçinize hangisi sinerse onu alın.
K669B kullanıyorum. Çok severim kendisini, kaliteli mikrofon f/p açısından. Hiç üzmedi.
K670'e yükseltmek isterdim ama sadece sırf görünüm için. Aralarında pek fark yok. Bunlar ne de olsa USB mikrofonlar aralarındaki fark pek hissedilmez. İçinize hangisi sinerse onu alın.