Razer Seiren X mikrofon alınır mı?

Oyun için discord konuşmalarında ve yayıncılıkta mikrofon artık odak noktası oldu herkeste.

Bende mikrofon ve kulaklık arayışında biriyim. Kur yüzünden oturduğumuz ile kalıyoruz.

Gönül istiyor Blue Yeti gibi ürünler ama gerçekler BM-800 set oluyor.
BM-800 set hakkında olumlu ve olumsuz çok yorum ve tecrübe paylaşımları var diye onda bile kararsızım alsam mı almasam mı diye. :) :)

Oyun için discord konuşmalarında ve yayıncılıkta mikrofon artık odak noktası oldu herkeste.

Bende mikrofon ve kulaklık arayışında biriyim. Kur yüzünden oturduğumuz ile kalıyoruz.

Gönül istiyor Blue Yeti gibi ürünler ama gerçekler BM-800 set oluyor.
BM-800 set hakkında olumlu ve olumsuz çok yorum ve tecrübe paylaşımları var diye onda bile kararsızım alsam mı almasam mı diye. :) :)
Görüntü kalitesi kadar sesin de benim için önemi çok büyük. Bu yüzden kaliteli bir mikrofon arayışındayım fakat fiyatlar cep yakıyor.

BM-800 set besleyici ile birlikte 250 TL altına alınabilir olsa alırdım.

Bu tür ürünlerinde dip sesi çok fazla dedikleri için discord kullanımında olumsuz düşünüyorum.
Yayıncılıkta OBS ile bu duruma bir nebze çözüm var.

Razer Seiren X fiyatı itopya kampanyası ile iyi gibi. Ancak fiyatını hak eden bir ürün mü tartışılır.
Bule Yeti, Rode NT-USB gibi ürünleri 800 TL civarı satışlarını gördükten sonra ciddi ciddi abartı geliyor bana o fiyatlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı