Razer Seiren X mikrofon sesi boğuk geliyor

• Konuyu başlatan Agmet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 966
Aynı mikrofon bende de var. Arkada sürekli çalışan vantilatör,kasa sesi fan sesi gibi seslerden dolayı olabilir. Onları azaltmayı deneyebilirsin.

Sadece kasanın sesi var ama Discord uygulamasından krisp ile onu kurtarıyorum ama anlamadım.
Hocam mikrofonun sadece ön kısmı ses alır arkası almaz. Kasaya arkası dönük şekilde koyun. Krisp'i de kapatabilirsiniz. Alternatif olarak da pop filter takılabilir ama şart değildir.

Hocam mikrofonun sadece ön kısmı ses alır arkası almaz. Kasaya arkası dönük şekilde koyun. Krisp'i de kapatabilirsiniz. Alternatif olarak da pop filter.

Mikrofonu monitörün arkasına koymuştum şimdi monitörün önüne aldım belki değişir diye.

Hocam mikrofonun sadece ön kısmı ses alır arkası almaz. Kasaya arkası dönük şekilde koyun. Krisp'i de kapatabilirsiniz. Alternatif olarak da pop filter takılabilir ama şart değildir.

Bir de üstünde yuvarlak çevirdiğimiz şey ne işe yarıyor o ben de Full sağ tarafta.

Mikrofonu monitörün arkasına koymuştum şimdi monitörün önüne aldım belki değişir diye.
Hocam audacity programı kullanabilirsiniz. Bu şekilde dip ses en az nasıl rahatça anlarsın kayıt alırken. Ben alixpress'ten pop filter taktım. Yayınlarımı onun üzerinden yapıyordum memnunum sana da çok sorun çıkartacağını sanmam.

Bir de üstünde yuvarlak çevirdiğimiz şey ne işe yarıyor o ben de Full sağ tarafta.
Hocam mikrofonunu altında bir 3,5 Jack girişi var. O bahsettiğiniz Yuvarlak şey o 3,5 Jack girişine kulaklık taktığınızda kulaklığın sesini yükseltip azaltmak için. Kulaklık takmıyorsan bir etkisi yok.

Hocam Audacity programı kullanabilirsiniz. Bu şekilde dip ses en az nasıl rahatça anlarsın kayıt alırken. Ben Alixpress'ten pop filter taktım. Yayınlarımı onun üzerinden yapıyordum memnunum sana da çok sorun çıkartacağını sanmam.

Hocam mikrofonunu altında bir 3,5 jack girişi var. O bahsettiğiniz yuvarlak şey o 3,5 jack girişine kulaklık taktığınızda kulaklığın sesini yükseltip azaltmak için. Kulaklık takmıyorsan bir etkisi yok.

Vallahi hocam bilmiyorum ya anlamadım millet bayağı övüyor diye aldım mikrofonu iade etmeyi düşünüyorum yani.

Vallahi hocam bilmiyorum ya anlamadım millet bayağı övüyor diye aldım mikrofonu iade etmeyi düşünüyorum yani.
Senin tercihin hocam o fiyata solocast de alınabilir. Ama güzel mikrofondur Serien X. Tercih senin.

Senin tercihin hocam o fiyata Solocast de alınabilir. Ama güzel mikrofondur Serien X. Tercih senin.

Hocam bir şey soracağım mikrofonda jack girişi kısmana kulaklığı takınca ve sesi açınca dışarıdaki sesleri bir garip fazla duyuyorum klavye sesidir mouse sesidir nedeni nedir sizce?

Hocam bir şey soracağım mikrofonda jack girişi kısmana kulaklığı takınca ve sesi açınca dışarıdaki sesleri bir garip fazla duyuyorum klavye sesidir mouse sesidir nedeni nedir sizce?
Hocam o jack'ı kullanmadım hiç. Ama sorunu tam anlayamadım nasıl oluyor bu? Dışarıdaki sesi nasıl fazla duyabilirsin ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı