Razer set önerisi

Bütçe
3500

Alperenzer0

Decapat
Daha fazla  
Razer set kurmak istiyorum, almayı düşündüklerim bunlar.
Razer Basilisk X HyperSpeed.
Razer BlackShark V2 X
Razer Blackwidow V3 TKL.
Razer 90x30 mouse pad.

Ya da Razer'ın daha ucuz bir kulaklığı ile Seiren mini veya Seiren X mikrofon. Önerilerinize açığım fakat Razer olmasını istiyorum.

Klavye mebrane.

Klavyeyi yanlış atmışım Alttakini atacaktım 2500TL altna ben mekanik önermiyorum pek fazla. Dandik oluyor Switch'leri genelde.

Dediğiniz bütçede kendi bahsettiğiniz ürünleri bile alamıyorsunuz yalnız.

Pardon yanlış yazmışım hocam bunları yüzde 10 geçebilir en fazla.

Hocam 1100TL mousepadmi öneriyorsnuz benmi yanlış görüyorum.

Klavyeyi yanlış atmışım alttakini atacaktım 2500TL altna ben mekanik önermiyorum pek fazla. Dandik oluyor Switch'leri genelde.

Hocam 1kya XPG Summoner mini var Cherry MX Switch? Nasıl yok 2.5k altı.

Hocam 1kya XPG Summoner mini var Cherry MX Switch? Nasıl yok 2.5k altı.
Summoner Mini'de Cherry MX yok.

Bu bütçede bu kadar oluyor.

Hocam minisinde yokmuş ben var sanıyordum fakat normal halinde var oda 1700 TL bandından.

Minecraft PvP oynuyorum butterfly Click yapıyorum bilen biri varsa söylesin lütfen Basilisk X mi DeathAdder V2 hyperspeedmi.

Hocam Black shark V2 X ben amatör yayın yapacağım mikforonu yeterlidir diye dusunuyorum.

Hocam minisinde yokmuş ben var sanıyordum fakat normal halinde var oda 1700 TL bandından.

Minecraft PvP oynuyorum butterfly Click yapıyorum bilen biri varsa söylesin lütfen Basilisk X mi DeathAdder V2 hyperspeedmi.

Hocam Black shark V2 X ben amatör yayın yapacağım mikforonu yeterlidir diye dusunuyorum.

Hocam tavsiyem yani Full Razer set dizme bence ve direk tüm ürünleri tek seferde alma yavaş yavaş al. 3500TL bütçe ile önce kulaklık ve mouse pad al daha sonrasında yavaşça diğer ürünler alınır.

Bu 2 kulaklık ses ve mikrofon kalitesi olarak fiyatlarına göre rakipsiz. Ben olsam gigantus mousepad ve bu kulaklıklardan birini alırdım. İlerde para biriktirince mouse ve klavye alınır zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı