Razer Synapse 2 Açılmıyor

Xchllyx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce Razer Basilisk marka bir fare aldım. Uygulaması olan Synapse 2.0 adlı programı kullanmak için kuruyorum fakat sağ altta çalışan uygulamalar kısmına program geliyor ama ekranıma herhangi bir sayfa açmıyor. 2 gündür bu program ile uğraşıyorum. Defalarca çeşitli şekillerle kurdum, sitedeki diğer arkadaşların bilgilendirmelerini deneyerek denedim, kendimce mausu takarak veya takmayarak kurdum, bölge ayarlarını değiştirip denedim, diğer bilgisayarıma 0'dan üyelik açarak kurup denedim, hiçbir şekilde Synapse 2.0 uygulamasını çalıştıramadım.

Bunu aktif olarak ve tek kurulumda çalıştırıp kullanan arkadaşlarım var fakat ben ne yaptıysam olmadı. Synapse 3.0 (BETA) uygulamasını kurduğumda sorunsuz şekilde kuruluyor ve açılıyor fakat 3.0'daki ayarlar ile 2.0'da ki ayarlar aynı olmadığı için bu benim işimi şu anlık görmüyor. Synapse 2.0'ı kurmam gerekiyor.

İşletim sistemim Windows 10 Pro Seriali aktif, donanımım oldukça iyi i7700K ve aynı sevide anakart ekran kartı vs. bileşenlerim var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ulaşabildiğim hiçbir konu bana bu sorunu çözmeme etki etmedi maalesef. Destekleriniz Benim için önemli.
Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Kraken sahibiyim ve tam 1 aydır Razer synapse 2.0'ı açmaya çalışıyorum ve sorunla karşılaşıyorum. Sorunum tam olarak şöyle Synapse 2.0'ı yükledim sonra masaüstünün tam ortasında bir pencere açıldı bende login yapmamı istedi bende önceden üye oldugum bilgileri girdim sonra Update yaptı ve bilgisayarı restart yapmak istedi. Bende tamama bastım sonra bilgisayar yeniden açıldığında saatin oradaki küçük simgelerde Razer synapse 2.0 simgesi var fakat open dediğimde hiçbir şey olmuyor, hiçbir pencere gelmiyor ve kulaklığa hiçbir ayar yapamıyorum kafayı yiyeceğim.

Evet kardeşim aramıza hoş geldin. Yaklaşık 6 aydır Razer Kraken Pro 2015 kulaklığım ile aynı sorundan muzdaribim. Son güncellemelerden ötürü olduğunu düşünüyorum bu sorunun sebebinin şahsen.

Bilgisayarı formatladım, yeni SSD aldım ve sistem içine kurdum. Maalesef değişen bir şey yok.

Eğer çözümünü bulursanız lütfen yazın çıldıracağım artık. Sırf bu uygulama için bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürüdm ama yine aynı. Lütfen yazın.

Rapor paylaşır mısınız?

Evet kardeşim aramıza hoş geldin. Yaklaşık 6 aydır Razer Kraken Pro 2015 kulaklığım ile aynı sorundan muzdaribim. Son güncellemelerden ötürü olduğunu düşünüyorum bu sorunun sebebinin şahsen.

Bilgisayarı formatladım, yeni SSD aldım ve sistem içine kurdum. Maalesef değişen bir şey yok.
Kardeşim ben indirdim oldu bu linkten bak Razer Support

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı