Razer synapse 2 faremi görmüyor

northsideshawty

Kilopat
Katılım
6 Mart 2016
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Razer diamondback farem vardı bir süredir kullanmıyordum tekrar kullanmaya başladım. Fare düzgünce çalışıyor ama DPI gibi ayarları yapmak için synapse programına girdiğimde fareyi algılamadığını gördüm. Programı ve sürücüleri bilgisayardan hiç silmemiştim. Daha sonra sürücüyü defalarca silip yükledim, programı ve regedit kayıtlarını silip temiz kurulum yaptım yine de çözülmedi. Synapse yazılımı önceden faremi algılıyordu fakat şimdi ne yaptıysam algılamıyor.
Sürekli bu ekran gözüküyor;

Adsız.jpg


Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sorun ile karşılaşmıştım. Synapse 2.0 yazılımının ilk versiyonunu (güncel versiyon değil) kurmayı deneyin. İlk versiyonu kurduktan sonra yazılımı güncelleyin.
 
Hocam şu an format atmayı düşünmüyorum. Diğer usb portlarını denedim olmadı. Yabancı forumlara da baktım ama sorun çözülmüyor.
Sorunun çözülürse geri dönüş yaparsan sevinirim. Ben bi şekilde indirdim ve mouse'umu gördü ama DPİ ayarlarını vs. mouse'un ortasında bulunan tuştan değiştiremiyorum.
 
Vallahi işin aslı ben sadece Razer kulaklık ve klavye kullanıyorum. Böyle bir problem yaşamadım. Fakat Razer synapse üzerinden versiyon Update deneyebilirsin? Synapse 3 kurup deneyebilirsin. Zira bazı mouseler oraya geçti. Ben senin mouseden alıp RGB Controller olarak kullanacaktım. Bakınırken gördüm. 2. el aldığımda bu problemi yaşarsam diye de yardımcı olmak istedim. Başka PC'de dene derim formattan önce.
 

Geri
Yukarı