Razer Synapse 3 BlackShark V2 ile düzgün çalışmıyor

ayı kapanı

Hectopat
Merhaba, Razer BlackShark V2 Special Edition kulaklığım var. Birkaç hafta önce Razer, Synapse için çok kötü bir güncelleme getirdi ve o günden beri yazılımı düzgün çalışmıyor. Mesela Synapse 3 içinden EQ ayarlarını değiştiriyorum, herhangi bir değişim olmuyor. Veya THX Spatial Audio ve stereo arasında değişim yaptığımda da herhangi bir değişim olmuyor. Ses ayarlarından ses kartı ve THX arasında değişim yapıp denediğimde de ses kartına alınca ses azalıyor, onun dışında bir değişim yok. Güncellemeden önce THX kullanabiliyordum, şu an onu da yapamıyorum. 2 hafta önce 15 günlük denemesini başlattım, öyle güzel çalıştı ancak şimdi kod istiyor. Kulaklığı register ettim ama ona rağmen herhangi bir şey yok. Kod istiyor.

Soruna çözüm bulabildiniz mi 2 gün önce BlackShark V2 Pro aldım EQ ayarları yapamıyorum default kalıyor kulaklık

Geçenlerde Blackshark V2 Special Edition almıştım fakat aynı sorun bende de var. Aslında hem çok tercih edilen bir ürün hem de üst segment bir ürün. Sorunun bu kadar uzun uzun süredir çözülmemiş olması garip... Sorun çözülene kadar Dolby kullanacağım. Şu an için en iyi EQ çözümü bu sanırım. DTS denemiştim fakat baslarda aşırı kırpma yaşadığım için tekrar Dollby'ye geçtim.

Sorun çözüldü. Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…