Razer Synapse 3 BlackShark V2 ile düzgün çalışmıyor

TID:07090025.0001
Merhaba, hortlatıyorum kusura bakmayın. Aynı kulaklık bende de var ve ne yaptıysam sorunu çözemedim. Eğer izlediğiniz adımlar duruyorsa iletir misiniz?
Tabii ki, aşağıdaki adımları uyguladığınızda sorunun devam edip etmediğine bir bakalım.

1. RFU ile Razer cihazınızı güncelleyelim

Razer Firmware Update LL:07090025.0001

Yukarıdaki linkte Razer cihazları için sürücüler mevcut. Sizin için uygun cihazı seçtiğinizde bu sekmede bir indirme ve kurulum kılavuzu linki sizi karşılayacaktır. Bu talimatları takip ederek cihazınız için güncelleme yapmayaı deneyelim lütfen.

2. Razer Synapse güncellemelerini kontrol edelim

Öncelikle Synpase 4 kullandığınızdan emin olun;
Bunun için: Synapse ana ekranı>Settings>General>About
Burada yazan version kodunun en başındaki sayı Synapse sürümünüzü ifade eder.
Ayrıca lütfen Synapse için güncellemeleri denetleyin. Synapse 4'ünüzün güncel olduğundan emin olun.

3. Temel düzeyde THX kontrol araçları ile yardım

Bu Drive linkindeki .exe dosyasını indirip sorun yaşadığınız cihaz takılı iken yönetici olarak çalıştırın lütfen.
Ardından çıkan pencerede işlem tamamlandıktan sonra ekran görüntüsünü bizimle paylaşmanızı istiyorum.

Şimdilik bu adımlar yeterli. Sonucu paylaştığınızda daha iyi bir yol çizebiliriz.

Hocam Synapse 4 kurulu. Görseldeki gibi APO driverları bulamıyor.

1757687917646.png

Hocam Synapse 4 kurulu. Görseldeki gibi APO driverları bulamıyor.

Eki Görüntüle 2572883
Kontrolünüz için çok teşekkürler.
Tabii ki bildiğiniz üzere sorunu yaşamamak için THX APO sürücülerinin kurulu olması gerekir. Takdir edersiniz ki kötü niyetli kullanımı önlemek adına bu sürücüleri Synapse'in kurulum algoritması dıında bir yolla kurmanız mümkün değil. Bu durumda size önerim sisteminizden Synapse'i silmeniz ve ardından aygıt yöneticisi üzerinden de sorun yaşadığınız cihazı kaldırmanız olacak. Bunun ardından cihazın bağlantısını kesip yeniden bağladığınızda aygıt yöneticisi üzerinde yeniden görünür olmalı. Sonrasında yeniden Synapse 4'ü kurmalısınız.

Ayrıca bu sorun ilk günden beri mevcut mu yoksa sonradan mı ortaya çıktı? Bunu da bilmem önemli çünkü eğer THX geçmişte çalışıyorsa cihazınızda bir diğer THX kontrol yazılımı kullanabiliriz.

Kontrolünüz için çok teşekkürler.
Tabii ki bildiğiniz üzere sorunu yaşamamak için THX APO sürücülerinin kurulu olması gerekir. Takdir edersiniz ki kötü niyetli kullanımı önlemek adına bu sürücüleri Synapse'in kurulum algoritması dıında bir yolla kurmanız mümkün değil. Bu durumda size önerim sisteminizden Synapse'i silmeniz ve ardından aygıt yöneticisi üzerinden de sorun yaşadığınız cihazı kaldırmanız olacak. Bunun ardından cihazın bağlantısını kesip yeniden bağladığınızda aygıt yöneticisi üzerinde yeniden görünür olmalı. Sonrasında yeniden Synapse 4'ü kurmalısınız.

Ayrıca bu sorun ilk günden beri mevcut mu yoksa sonradan mı ortaya çıktı? Bunu da bilmem önemli çünkü eğer THX geçmişte çalışıyorsa cihazınızda bir diğer THX kontrol yazılımı kullanabiliriz.

İlk günden beri devam ediyor, kulaklıkta sorun olabilir diye değişimini yapıp tekrar denedim. Yine de devam ediyordu. Bu dediğini de 5 kere falan yaptım sanırım. Güncelleme bekleyeceğiz muhtemelen

İlk günden beri devam ediyor, kulaklıkta sorun olabilir diye değişimini yapıp tekrar denedim. Yine de devam ediyordu. Bu dediğini de 5 kere falan yaptım sanırım. Güncelleme bekleyeceğiz muhtemelen
Anlıyorum, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Tabii ki dediğiniz gibi güncelleme beklemek mantıklı bir hamle olacakatır. Mevcut durumda Synapse içine entegre edilmiş THX'in Wİndows'un varsayılan ses motoruyla belirli optimizasyon sorunları mevcut bu yüzden muhtemelen sorun devam ettiği için THX'i kullanıma sunmuyorlar.

Bir alternatif bu link üzerinden satın alacağınız THX'i kurduktan sonra sorunsuz olarak kulaklık işlevlerlerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı