Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

@Enozit PC'e format diyor. Ayrıca EQ ayarı Windows 10'da daha iyi belli oluyor. Stereo modunda EQ ayarı yapınca çok belli olmuyor Windows 11'de.

Bir kulaklık için 2.5TB veriyi silemem ne yazık ki... İyi tarafından bakalım bugün baktım ve sanırım benim kulaklık düzeldi. Çünkü gürültü engelleyici çalışmıyordu düne kadar. Dün bir şeyler yaptım ama sanki bir şey değişmemişti bugün DC girdim öylesine test edeyim dedim bir baktım parmak şıklatınca dibinde yine almıyor sesi. (dün klavye tuşuna dokunsam bile alıyordu şimdi çıt yok) acaba Razer güncelleme falan mı getirdi?

Bende de Blackshark V2 PRO var ama Firmware güncellemesi yapamıyorum. Setup kısmında kalıyor cihazı bağlayın diye kısım var orada hiç ilerleyemiyorum cihaz bağlı aç kapa yapıyorum gene de farkeden bir şey yok siz yaşadınız mı böyle bir sorun.

@Msevket44 ben Razer BlackShark V2'in USB Sound Card'ı kendi web sitesinden indirip güncelledim. Uygulama üzerinden sadece uygulamayı güncelleyebiliyorum sanırım.

Eki Görüntüle 2045635
Şimdi çözdüm yanlış sürüm indirmişim .
Fakat bende maalesef hiçbiri çalışmıyor hala tepki vermiyor kulaklık hiçbir ayara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…