Merhaba şuan sorunsuz bir şekilde betayı kullanıyorum. Ürünüm Blackshark v2 Pro 2023 önceki mesajımda belirtmemişim.Tam olarak süreci her detayına kadar anlatıcam size. İşlemlerden önce razerın sitesinde Firmware Updater ile kullaklığınızı güncelleyin.Ardından synapse 3 uygulamasını kurun açın güncelleme varsa yükleyin dongle takılı iken yüklemeyebilir dongle çıkartıp yükleyin varsa güncelleme. Bende synapse 3 üzerinde de güncelleme gözüküyordu. dongle takılı değilken yükleyebildim.Ardından dongle ı taktığımda yine güncelleme gözüküyordu.Sonra Synapse 3 uygulamasını kaldırdım. Ardından DriverCleanup ile kalan Razer dosyalarını temizledim bilgisayarı yeniden başlatıp,Synapse beta olan yeni uygulamasını kurdum.Bende beta uygulamasındada güncelleme gözüküyordu bu güncellemeyi dongle takılı iken kurabildim.Önemli olan nokta burası zaten dongle takılı iken güncellemeyi kurması. Umarım sizde bu şekilde kurabilirsiniz.Son olarakta bu sayfadaki bölge değiştirme olayınıda denemiştim.ABD yapmıştım ama sonrasında işe yaramadığı için eski haline getirdim diye hatırlıyorum. Bu işlemide denersiniz olmadı.