Razer Synapse 3 indirdikten sonra mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Eopia

Picopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance(16x2) 5200 MHz Ram
SSD veya HDD modeli
Corsair MP600 Elite 1TB SSD (7000/6200)
Ekran kartı
Asus GeForce RTX 4070 Super Ekran Kartı
Anakart
Asus Prime B650M-K Anakart
İşlemci
Amd Ryzen 5 7600 3.8 GHz İşlemci
Merhaba. 22.04.2025 tarihinde kameramın arkasını bulanıklaştırmak için Razer Synapse 3 indirmiştim. O günden bugüne kadar 3 kez mavi ekran hatası aldım. Daha önce hiç böyle bir sorunum yoktu. Daha sonrasında mavi ekran hatalarının ne olduğuna baktım. 3'ünde de ntoskrnl.exe var fakat en sonuncusunda ndis.sys hatasını da aldım. Windows'um etkin değil. Henüz bir key ile etkinleştirmedim. Aşağıya SS'leri bırakıyorum. Bunun çözümünü sizlerden bekliyorum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    511 KB · Görüntüleme: 20
  • 2.png
    2.png
    515 KB · Görüntüleme: 19
  • 3.png
    3.png
    507,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyasını buraya da atın.

Merhaba.

Bu rehberi kullanarak Minidump dökümlerini paylaşabilir misiniz?

Nasıl yapacağımı anlatabilir misin?

Güncelleme. @KojiroHyuga04 tekrardan bir mavi ekran hatası aldım. Mavi ekranın kodu ise dxgkrnl.sys. Araştırma yaptığımda ekran kartı odaklı bir sorun olduğu yazıyor. DxDiag ve Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda ekran kartında bir sorun olmadığı yazıyor. Ne yapmalıyım bu sorunu nasıl çözebilirim? Her gün mavi ekran hatası almaya başladım.

Son düzenleme:
Merhaba.

Buraya paylaştığınız ilk dosya gibi Drive'a yükleyerek paylaşabilirsiniz yeni oluşan dökümleri de.

Son aldığınız hata evet ekran kartı ile ilişkili görünüyor. Dökümleri inceledikten sonra daha isabetli bir yorum yapabilirim.

siz yorum yapana kadar birkaç şey yaptım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp DISM /Online /Cleanup-Image /ChechHealth yazdım ve ERROR=87 yazdı. Sanırım 87 adet dosyam bozuk veya hatalıydı. sfc/scannow yazdım ve hepsini düzeltti. ondan sonra windowsumu 11'e yükselttim ve bu akşam key alacağım. Windows 11'e yükselttikten sonra anakartta güncelleme olduğunu gördüm ve anakartımı güncelledim. Bunlara rağmen hala mavi ekran hatası alırsam sizlere ulaşacağım. Bu arada sizlerin dediğini ilk başta anlamamıştım fakat sonradan düşündüm. Minidump dosyaları içinde o dediğiniz dosyalar yok. Eğer tekrardan alırsam bu sorunu sizlere aktaracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı