kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 24 Haziran 2021 #1 Aldığım ekran görüntüsünde de gördüğünüz üzere Razer Synapse 3, Studio'da mouseumu algılamıyor. Dolayısıyla Studio'da özelleştirme yapamıyorum. Mouse çalışıyor. Gerekli mi bilmiyorum ama mouse Razer DeathAdder V2. Son düzenleme: 24 Haziran 2021
Aldığım ekran görüntüsünde de gördüğünüz üzere Razer Synapse 3, Studio'da mouseumu algılamıyor. Dolayısıyla Studio'da özelleştirme yapamıyorum. Mouse çalışıyor. Gerekli mi bilmiyorum ama mouse Razer DeathAdder V2.
Çözüm General Pong Krell 25 Haziran 2021 Contact Support kısmından sorunu belirtip yardım isteyin. Official Razer Support Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products. support.razer.com
Contact Support kısmından sorunu belirtip yardım isteyin. Official Razer Support Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products. support.razer.com
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 25 Haziran 2021 #2 Contact Support kısmından sorunu belirtip yardım isteyin. Official Razer Support Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products. support.razer.com Artı 0 Eksi Çözüm
Contact Support kısmından sorunu belirtip yardım isteyin. Official Razer Support Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products. support.razer.com
KS KS kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 26 Haziran 2021 #3 General Pong Krell dedi: Contact Support kısmından sorunu belirtip yardım isteyin. Official Razer Support Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products. support.razer.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yardımcı oldular. Artı 0 Eksi
General Pong Krell dedi: Contact Support kısmından sorunu belirtip yardım isteyin. Official Razer Support Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products. support.razer.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yardımcı oldular.