DolunayS31 Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 87 18 Temmuz 2022 #1 Bir oyunda makro açmam için Razer Synapse gibi bazı programlar kurmam lazım fakat herhangi bir Razer marka donamımım yok. Acaba çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2022
Bir oyunda makro açmam için Razer Synapse gibi bazı programlar kurmam lazım fakat herhangi bir Razer marka donamımım yok. Acaba çalışır mı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Temmuz 2022 #2 DolunayS31 dedi: Bir oyunda makro açmam için Razer Synapse gibi bazı programlar kurmam lazım fakat herhangi bir Razer marka donamımım yok. Acaba çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yapabilirsin. Macro modülünü kur, klavyem Razer değil ama onun için makro kullanabiliyorum. "Modules" kısmından marco modülünü kur. Artı 0 Eksi
DolunayS31 dedi: Bir oyunda makro açmam için Razer Synapse gibi bazı programlar kurmam lazım fakat herhangi bir Razer marka donamımım yok. Acaba çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım yapabilirsin. Macro modülünü kur, klavyem Razer değil ama onun için makro kullanabiliyorum. "Modules" kısmından marco modülünü kur.
KS KS DolunayS31 Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 87 18 Temmuz 2022 #3 XPLSG dedi: Sanırım yapabilirsin. Macro modülünü kur, klavyem Razer değil ama onun için makro kullanabiliyorum. "Modules" kısmından marco modülünü kur. Genişletmek için tıkla... Ben senin dedini yaptım uygulama kapanıp açıldı fakat macro ya bastığımda açılmıyor hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Sanırım yapabilirsin. Macro modülünü kur, klavyem Razer değil ama onun için makro kullanabiliyorum. "Modules" kısmından marco modülünü kur. Genişletmek için tıkla... Ben senin dedini yaptım uygulama kapanıp açıldı fakat macro ya bastığımda açılmıyor hiçbir şey olmuyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 18 Temmuz 2022 #4 DolunayS31 dedi: Ben senin dedini yaptım uygulama kapanıp açıldı fakat macro ya bastığımda açılmıyor hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamıyorsunuz hocam maalesef. Artı 0 Eksi
DolunayS31 dedi: Ben senin dedini yaptım uygulama kapanıp açıldı fakat macro ya bastığımda açılmıyor hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman yapamıyorsunuz hocam maalesef.