Çözüldü Razer Synapse crash veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Metee0

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 13400F
ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB GDDR6
ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700
MLD M500 ULTRA 1TB
2x GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4
Thermaltake View 200 TG 650W 80+
Öncelikle merhaba, ben Razer mouse ve kulaklık aldım ve PC'ye taktım normalde Razer Synapse'in otomatik olarak yüklenmesi gerekiyor ama bende olmadı. Bende Razer'ın sitesinden installer yükledim ama installerı açtığımda 1 snden az bir süreliğine CMD açılıp bir anda geri kapanıyor ve installer açılmıyor hiçbir şekilde. Razer Synapse'i yükleyemiyorum benden başka yaşayıp sorunu çözen varsa nasıl çözdüğünü anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görev Yöneticisi'nden bakabilir misiniz yükleyici arkada çalışıyor mu diye öyleyse görevi sonlandır deyip tekrar deneyin.

Hayır arkada çalışmıyor zaten bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra denesem de olmuyor

Aynı sorunu yaşayanlar için tekrar yazma ihtiyacı duydum. Sorun Windows 11'den kaynaklıymış format atıp Windows 10'a döndüğümde sorun düzeldi.
Program ekle kaldıran yüklü ise silip devamında yükleyiciyi yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilir misiniz?
program yüklü değil. yükleyiciyi yönetici olarak çalıştırdım ama hala aynı

Görev Yöneticisi'nden bakabilir misiniz yükleyici arkada çalışıyor mu diye öyleyse görevi sonlandır deyip tekrar deneyin.

Hayır arkada çalışmıyor zaten bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra denesem de olmuyor

Aynı sorunu yaşayanlar için tekrar yazma ihtiyacı duydum. Sorun Windows 11'den kaynaklıymış format atıp Windows 10'a döndüğümde sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı