Razer Synapse "Parametre hatalı" Hatası

Lenka

Megapat
Yer
Ataşehir
Razer Synapse 2 kullanıyorum. Razer DeathAdder Elite + Razer Ornata + Razer Man O' War Wireless 7.1 cihazlarım bağlı. İki haftadır yazılım üzerinde kulaklığın imgesine tıkladığımda "Parametre hatalı" sorunu ile karşılaşıyorum, cihazımı göremiyorum veya ayarlama yapamıyorum fakat cihaz çalışıyor ve Windows'a tanımlı. Temiz kurulum denedim, hiçbir faydası olmadı ve hiçbir yerde bu sorunu yaşayan birisini görmedim internet üzerinde.

razer.png

Denedim, onu kurduktan sonra uygulamayı açarken kendini son sürüme güncelliyor. Razer Insıder'a da konu açtım, yorum yapan yok. Bilgisayarı formatladım sorun hala geçmedi. @Recep Baltaş lütfen bu konuda yardımcı olabilir misin?

Sürücüyü kurmam için varolan güncel Synapse 2.0'ı silmeli miyim? Yoksa interneti kapatıp attığın framework'ü direkt Synapse 2.0'ın dizine, ya da başka bir konuma mı kurmalıyım?

Sürücü, sistemimde kullandığım Razer klavye ve mouse'da sorunsuz çalışıyor, lakin dediğim gibi "headset" ikonuna tıkladığımda "parametre hatalı" hatasını alıyorum yani en güncel Synapse 2.0 hala sorunu çözmedi. Günceli sileyim mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı