Razer Synapse "Parametre hatalı" Hatası

Ben anlatamadım galiba, framework olanı henüz kurmadım. Razer support'tan indirdiğim güncel Synapse'i kullanmaktayım. Onu kalıntısız bir şekilde kaldırıp senin attığın link'i mi kurayım? Kaldırmadan interneti kapatıp üstüne mı kurayım? Son dediğin şeyi önceden de yaptım, işe yaramadı birazdan kulaklığı çöpe atacağım.

Eski sürücüyü kalıntısızca temizledim. Yeni sürücüyü kurdum "login screen" karşıma çıktı. Giriş yaptım, internet yok dedi. İnterneti açtım, sağ altta "Razer Update Manager" çıktı ve direkt otomatik olarak update işlemini başlattı ve iptali yok. Güncelleme tamamlandıktan sonra önüme bu çıktı.
testtt.png

Anladım çalışmadı yani :(
Kullandığınız sürücü geri kurun, ben biraz daha araştırayım.

Alright, i had the same issue at first when i got the 7.1 razer kraken headset, all i had to do was go in to the razer folder into razer synapse, delete the profiles for the mouse and headset (in ur case) and then create an new synapse account with new email and it all worked out for me
Açıklayayım;
Arkadaş Razer Synapse klasöründeki profil dosyalarını silmiş ve yeni bir Razer hesabı oluşturmuş ve o hata almadan kullanmaya başlamış.​

Bunu denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı