Razer Synapse "Parametre hatalı" Hatası

Söylediklerini uyguladım, yeni hesap açtım ve o hesaba giriş yaptığımda kulaklığım görünmeye başladı. Parametre sorunu çözüldü. Çıkış yapıp ana hesabıma girdim, ana hesabımda da kulaklığım görünmeye başladı, configuration yapabiliyordum. Fakat Synapse'i yeniden başlattığımda eski hesabımda yine parametre hatası verdi. Account'tan her şeyi yeniden temizleyeyim dedim bu sefer uygulama çöktü, şimdi temizden yeni kurulum yapıp, yeni açtığım hesabı kullanmayı deneyeceğim. Sonucu yazacağım.

Başka bir bilgisayarda benim kulaklığım benim Razer Account'um ile kullanıldı, orada ayarlamalar yapıldı vesaire. Acaba uygulamanın cloud'u ayarları eşlemekte çakıştığı için mi yalnızca kulaklığımda bu hatayı veriyor? Benim Razer hesabımı kullanan kişinin hesabımdan çıkmasını talep edeceğim. Neden hesabından vazgeçmiyorsun diyecek olursan da, içinde kayıtlı 5 adet Razer cihaz var ve hepsinin ayarlamaları mevcut. Yeni hesabı kullanmayı deneyeceğim ve aktif kullandığım cihazlarda makro, equalizer gibi ayarları elle yapacağım.

Hayır, baktım yok yeterince basic bir uygulama. Şuanlık her şey yolunda gibi, Razer Insider Support bile bu konuya çözüm bulamamışken, bunu sen çözmüş oldun. Yardımın için minnettarım, umarım bu çözüm kalıcı olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı