Daha fazla
Merhabalar. 2 gün önce Razer Blackwidow Chroma V2 bir klavye satın aldım. İlk başta bağladığımda kendi sürücülerini otomatik kurdu ve ilk başlarda rahat bir şekilde kullanabiliyordum sürücüyü. (renkleri istediğim gibi değiştirebiliyordum) Fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda bir daha o arayüze ne yapsam ne etsem hiçbir türlü ulaşamıyorum, bugün arayüze ulaştım fakat bu sefer programda aygıtı seçme kısmında klavyem Razer Blackwidow Chroma V2 olarak gözüküyordu ve tıkladığımda açmıyordu. Ben de IOBit Uninstaller programı aracılığıyla tamamen programı sildim ve tekrar indirdim internetten Razer Synapse 2.0'ı ve Razer Synapse 3.0'ı denedim fakat ikisi de yine aynı şekilde alttaki görev çubuğunda açık olduğu gözüküyor ama Open deyince açılmıyor.
Özet olarak programı açamıyorum sağ alttaki gizli simgeleri göster butonundan Razer Synapse'ye Open Razer Synapse dediğim zaman açılmıyor program. Hiçbir türlü yanıt vermiyor...
Not olarak Razer Synapse programını kurarken internet bağlantısı ile ilgili bir hata veriyor Retry'e tıklıyorum ve sorun kalkıyor. Kurmaya devam ediyor onun fotoğrafını da ek olarak bırakıyorum, yardımlarınızı bekliyorum...
Özet olarak programı açamıyorum sağ alttaki gizli simgeleri göster butonundan Razer Synapse'ye Open Razer Synapse dediğim zaman açılmıyor program. Hiçbir türlü yanıt vermiyor...
Not olarak Razer Synapse programını kurarken internet bağlantısı ile ilgili bir hata veriyor Retry'e tıklıyorum ve sorun kalkıyor. Kurmaya devam ediyor onun fotoğrafını da ek olarak bırakıyorum, yardımlarınızı bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: