Razer Tiamat 2.2 V2 Cızırtı Sorunu

Coeart

Hectopat
İtopya'dan Razer Tiamat 2.2 V2 aldım. 1 haftada elime geldi ve bugün kullandığım ikinci gün. İki gündür kulaklıkta seslere göre değişen bir cızırtı var. Sabit bir cızırtı değil, örnek vermek gerekirse herhangi bir oyun oynarken sesin değiştiği yerlerde cızırtı artıyor ya da azalıyor. Daha değişik bir ses çıkarıyor. Ancak bilgisayarda herhangi bir ses yokken cızırtı çıkmıyor, sadece bir ses varsa cızırtı oluyor ve cızırtı çok rahatsız etmeye başladı. İlk başlarda umursamamıştım ancak çok rahatsız edici düzeylere çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle açtığınız konu "Oyun Klavyesi" konusu altında. "Oyun Kulaklığı" konusu altında açarsanız kulaklık konusunda bilgili insanlar size daha yardımcı olabilecek bilgiler verecektir.

Genellikle cızırtı yaşayan kullanıcıların kulaklık girişinde sorun yaşıyor. Tak çıkar yapmayı denediniz mi? Eğer USB ile PC'ye bağlanıyorsanız başka bir USB girişi denemenizi öneriyorum. Eğer jack ile bağlanıyorsanız telefonunuzda jack girişi varsa telefonunuzda denemenizi rica edeceğim.

Öncelikle açtığınız konu "Oyun Klavyesi" konusu altında. "Oyun Kulaklığı" konusu altında açarsanız kulaklık konusunda bilgili insanlar size daha yardımcı olabilecek bilgiler verecektir.

Genellikle cızırtı yaşayan kullanıcıların kulaklık girişinde sorun yaşıyor. Tak çıkar yapmayı denediniz mi? Eğer USB ile PC'ye bağlanıyorsanız başka bir USB girişi denemenizi öneriyorum. Eğer jack ile bağlanıyorsanız telefonunuzda jack girişi varsa telefonunuzda denemenizi rica edeceğim.
öncelikle ben oyuncu kulaklığı seçmiştim ancak moderatör düzenledikten sonra bir hata yapmış sanırım konuya gelecek olursak jack girişini mikrofon ve kulaklık olarak ayıran bir çoğaltıcı geliyor ancak bir etkisi yok. Çoğaltıcısız yani jack girişiyle de cızırtı oluyor çoğaltıcı ile de cızırtı oluyor kabloyla oynamam cızırtıya etki etmiyor

öncelikle ben oyuncu kulaklığı seçmiştim ancak moderatör düzenledikten sonra bir hata yapmış sanırım konuya gelecek olursak jack girişini mikrofon ve kulaklık olarak ayıran bir çoğaltıcı geliyor ancak bir etkisi yok. Çoğaltıcısız yani jack girişiyle de cızırtı oluyor çoğaltıcı ile de cızırtı oluyor kabloyla oynamam cızırtıya etki etmiyor
Peki başka bir cihazla deneme şansı buldunuz mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı