Satılık Razer Tiamat 7.1 - Asus Phoebus 7.1 - Creative Sound Blaster Z

emiralem

Kilopat
Daha fazla  
Razer Tiamat 7.1
Ürün tertemizdir, kutu içeriği v.s her şeyi tamdır.
Fiyat: 550 TL
1.jpg

Asus Rog Phoebus 7.1
Kutusu yoktur, ürün tertemizdir, hiç bir problemi yoktur.
Fiyat:350 TL
Şuan PC'de takılı olduğu için resmi yok.
Creative Sound Blaster Z
Kutu içeriği, herşeyi tamdır. Ürün sadece 3 aylık.
Fiyat: 230 TL
2.jpg

Ürünleri, İzmir içi isteyen elden bakıp alabilir. Şehir dışına ücretsiz kargolanır. Ciddi alıcılara whatsapp üzerinden fotoğraf atılır.

güncel

2 adet G-Skill 1866 Mhz Sıfır 8 Gb ram var elimde kulaklıkla ve Ses kartı ile takas düşünür müsünüz?

2 ses kartıda satıldı. Sadece Razer Tiamat Mevcuttur

1 senedir. Satılmadı şu kulaklıkta gitti. :D Yeni hesap açıp açıp koyuyorsun. :D

1 senedir. Satılmadı şu kulaklıkta gitti. :D Yeni hesap açıp açıp koyuyorsun. :D
Ürünün faturası 1 senelik bile değil, kiminle karıştırıyorsunuz bilmiyorum fakat, lütfen gereksiz post kasmak için ilanı baltalamayalım. Ayrıca bu hesaptan başka bir üyeliğim yoktur, genelde bu siteyi pek kullandığım söylenemez. Forum dh tercihimdir, isteyen ordan tadanyz nickiyle bana ulaşabilir.

Birde takas teklifi yapmadan önce bir google'ı kullanıp neyin ne fiyat ettiğine bir bakın derim, 70 dolara ddr4 16gb 2133 mhz"0" ram var, takas teklif etmeden önce bir mantık süzgecinden geçirin.

Kulaklık için 250 verebilirim. Kabul ederseniz. Bütçem o kadar.

Ürünün faturası 1 senelik bile değil, kiminle karıştırıyorsunuz bilmiyorum fakat, lütfen gereksiz post kasmak için ilanı baltalamayalım. Ayrıca bu hesaptan başka bir üyeliğim yoktur, genelde bu siteyi pek kullandığım söylenemez. Forum dh tercihimdir, isteyen ordan tadanyz nickiyle bana ulaşabilir.

Birde takas teklifi yapmadan önce bir google'ı kullanıp neyin ne fiyat ettiğine bir bakın derim, 70 dolara ddr4 16gb 2133 mhz"0" ram var, takas teklif etmeden önce bir mantık süzgecinden geçirin.

Birincisi teklifim hala geçerli.
İkincisi: "Teklif nedir?"
"2 adet G-Skill 1866 Mhz Sıfır 8 Gb ram var elimde kulaklıkla ve Ses kartı ile takas düşünür müsünüz?" "Düşünür müsüz?" kelimesini araştırmanızı tavsiye ederim.
Cevap nedir? Hayır, Evet.
Üçüncüsü. Teklif verirken araştırma yapmak zorunda değilim.
Dördüncüsü benim ürünlerim sıfır sizinkiler 2. el.
Altıncısı teklif tarihini kontrol edin.

Kulaklık için 250 verebilirim. Kabul ederseniz. Bütçem o kadar.

Birincisi teklifim hala geçerli.
İkincisi: "Teklif nedir?"
"2 adet G-Skill 1866 Mhz Sıfır 8 Gb ram var elimde kulaklıkla ve Ses kartı ile takas düşünür müsünüz?" "Düşünür müsüz?" kelimesini araştırmanızı tavsiye ederim.
Cevap nedir? Hayır, Evet.
Üçüncüsü. Teklif verirken araştırma yapmak zorunda değilim.
Dördüncüsü benim ürünlerim sıfır sizinkiler 2. el.
Altıncısı teklif tarihini kontrol edin.

Kulaklık ve ses kartıyla diyorsunuz hocam veya felan da değil. Benim "0" Iphone 4 üm var, sizin 2. el Iphone 6 nız ile takaslayalım gibi bir teklifte bulunup birde cevap bekliyorsunuz. Razer 7.1 Tiamat'ın sıfır fiyatı 1000 TL civarı, yani 2.el hali sizin ram in "0" ından pahalı, üstüne eşantiyon olarak birde ses kartı istiyorsunuz.

Yeni üye oldum tartışmanızı gördümde. Arkadaş kulaklığı görmüş bütçem bu kadar demiş kötü bişey yok.
Arkadaşımızın Ram'ları 550 Tl değerinde sıfırları. Sizinde kulaklık bin Tl.

2. el olduğu için %50 olur genelde. 500 TL hesaplarmıştır. Ram'ların değeride sıfır olduğu için 500.
Diye düşünmüş ve güzelce belirtmiş. Büyütmeyin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı