Razer Türkiye distribütörü ile iletişime geçme

ErxQQ

Kilopat
Daha fazla  
Klavyemde 3-5 tuş, çok sık olmasa da 1 defa basmama rağmen 2 defa basıyor. Örnek vermek gerekirse, CS:GO oynarken 'e' ile bomba kuruyorum. E harfine basılı tutarken bombadan kalkıp tekrar kurmaya başlıyor veya yazı yazarken bir anda 2 tane 'e' veya 'a' harfleri çıkarması gibi çok can sıkıcı durumlar meydana gelebiliyor. Bunun hakkında önceden konu açmıştım. Garantiye başvurmamı söylemişlerdi, garantisi mevcut diye biliyorum klavyenin, ama ne yazık ki kime başvuracağımı bilmiyorum. Önceden soğutucum bozulduğunda Türkiye distribütörüne götürmüştüm ve ilgilenip yenisini vermişlerdi. Aynı şekilde Razer'ın distribütörüne götürmek istiyorum. Duyduğum kadarıyla aral a.ş. Razer'in distribütörü, ama ne yazık ki bir türlü ulaşamıyorum. Kendi sitelerinden destek talebi açmaya çalıştığımda hata alıyorum. Açıkçası gitmeden desteğe yazıp, böyle bir sorunumun olduğunu belirtmek ve herhangi bir şey yapabilecekler mi onu sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. En kötü ihtimalle, Razer'ın kendi web sitesinden çeviri ile konuşup durumu anlatacağım artık.

Son düzenleme:
Açıkçası aldığım yeri hatırlamıyorum bir göz gezdireceğim e-posta adreslerime teşekkürler yorumunuz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı