Razer Türkiye'ye nereden ulaşılır?

ElonMusk

Decipat
Daha fazla  
Razer Kaira Pro almak istiyorum fakat bir türlü stok gelmiyor, stokların ne zaman geleceğini Razer Türkiye'ye sormak istedim fakat herhangi bir iletişim bilgisi bulamadım. Nereden sorabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@GFYT çekildikleri belli, Razer diye arattığında 5 tane ürün çıkıyor.

@hadwiger
Ülkemizden çekilmedi, aksine daha fazla ürün getirmeye başladı.

Şu anki Razer distribütörü Arena.

Ama siz Arena yerine Razer'a mail atın. Onlar gerekirse sizi Arena ile görüştürecektir.

@GFYT çekildikleri belli, Razer diye arattığında 5 tane ürün çıkıyor.

@hadwiger

Ürünleri çıkmıyor diye çekildi demek mantıksız geliyor bana hocam. Öyle bir durum olsaydı, resmi bir açıklama yaparlardı.

Ayrıca bildiğim kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil, cuma indirimlerinde Razer deathradder 200TL'ye kadar düşüyor. Onu geçtim, 7.1 kulaklıkları hala satılıyor ve kar ettiriyor. Her açıdan mantıksız.

Ben 2020'nin ortasında bir haber görmüştüm. Yalanmış demek ki, çekilseler bu kadar ürünü olmazdı zaten. :D Ben yanlış düşündüm sanırım. Ya da laptop modelleriyle ilgili de olabilir.

Ürünleri çıkmıyor diye çekildi demek mantıksız geliyor bana hocam. Öyle bir durum olsaydı, resmi bir açıklama yaparlardı.

Ayrıca bildiğim kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil, cuma indirimlerinde Razer deathradder 200TL'ye kadar düşüyor. Onu geçtim, 7.1 kulaklıkları hala satılıyor ve kar ettiriyor. Her açıdan mantıksız.
Amazon.com'da varsa, en garanti yol o olur. Ayrıca çekildiklerini sanmıyorum ya. Razer popüler bir marka bizim için. Hatta SteelSeries, Corsair, HyperX'ten önce Razer popülerdi Logitech ile beraber.

Birçok model var görünüyor.
Birkaç ay geç geliyor ama yeni Razer ürünleri her türlü geliyor Türkiye'ye.

Adamların İstanbul'da yetkili ofisi var zaten. Razer asla Türkiye'den çekilmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı