Razer Ultimate Basilisk nasıldır?

Bu mouse'yi alma kararı aldım.

Bu mouse'yi alma kararı aldım.
Hiç duymadığınız bir ürüne ilk mesajınıza istinaden nasıl elli dakikada karar verebildiniz takdire şayan gerçekten. Benim bazen günler sürüyor

Hiç duymadığınız bir ürüne ilk mesajınıza istinaden nasıl elli dakikada karar verebildiniz takdire şayan gerçekten. Benim bazen günler sürüyor
Daha önceki konumda da bu mouse önerilmişti hocam sürekli karşıma çıkıyor youtube'den videoda izledim güvenerek alıcam.

Hocam şimdi baktım da Youtubeda sadece 1 tane direkt Türkçe video gördüm biraz garip geldi şimdi bana
Şuan razer basilisk ultimate ve blackwidow v3 kullanıyorum.

Önerilere göre tercihimde olan mouselar:
1- Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
2- DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 -Siyah

Önerilere göre tercihimde olan klavyeler:
1- GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm
2- ROYAL KLUDGE RK61 PRO %60 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-RGB-Hot Swappable-Red Switch-Türkçe Tuş Düzeni-Alüminyum Kasa / Beyaz

Hala daha emin olamadığım noktalar olsada bu 2'liler sürekli öneriliyor.

Hocam sabahları kütüphaneye gidiyorum eve gelince de kafa dağıtmak için oyun oynuyorum yeni pc aldım belki 1 hafta 10 gündür speed mousepad ve en iyi mouse arıyorum hâlâ bulucam
Bende aynı şekil ama 1 hafta oldu benim :)

Claw tutuşa yatkın 2.000 TL bütçeli mouse arıyorum olarak devam etmek istiyorum konuya forumdaşlarım. 😊

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı