Mouse'u tam kavrayamazsın büyük ihtimal. Palm tutuşta ne kadar rahat edersin bilemiyorum. Mouse ise alınır, bütçesinin üstünde olan çoğu mouse'dan da daha iyi. 8KHz ile kullanamasan da 1K'ya çeker oynarsın.Şu an bu fareye bakıyorum, istediğim özellikler yeterince var. Focus+ ve 70 gram olması hoşuma gitti. Şu an sipariş etmeyi düşünüyorum alınır mı? El boyutlarım: 17X10.
Palm değilde claw gibi tutuyorum.Mouse'u tam kavrayamazsın büyük ihtimal. Palm tutuşta ne kadar rahat edersin bilemiyorum. Mouse ise alınır, bütçesinin üstünde olan çoğu mouse'dan da daha iyi. 8KHz ile kullanamasan da 1K'ya çeker oynarsın.
Palm değil de claw gibi tutuyorum.
Palm veya claw tutuşta uygun olur ama ne kadar rahat olur bilemiyorum. Fingertip için pek iyi bir seçenek olmaz. Büyük ihtimal bir sıkıntı çekmezsiniz.Palm değilde claw gibi tutuyorum.
reis bende kullanıyomda 8khz ama 8k mouse 2k hz yi geçmiyorAlınır şu an kullanıyorum istediklerini sorabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.