Niizy Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #51 183206 dedi: Bedava. Genişletmek için tıkla... İsmin çok güzel, geçen PS3'te yeniden başladım Heavy Rain'e.
183206 dedi: Bedava. Genişletmek için tıkla... İsmin çok güzel, geçen PS3'te yeniden başladım Heavy Rain'e.
stropower Centipat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 160 24 Eylül 2021 #52 Dün siparişi verdim. Kargoya verildi diyor. İstanbul'dan Ankara'ya mı gönderiliyor şu an yoksa gün içinde teslim mi edilecek? Dosya Ekleri asdasdasdasd.PNG 21,1 KB · Görüntüleme: 57
Dün siparişi verdim. Kargoya verildi diyor. İstanbul'dan Ankara'ya mı gönderiliyor şu an yoksa gün içinde teslim mi edilecek?
Geralt0fRivia Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 555 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #53 stropower dedi: Dün siparişi verdim. Kargoya verildi diyor. İstanbul'dan Ankara'ya mı gönderiliyor şu an yoksa gün içinde teslim mi edilecek? Genişletmek için tıkla... Kargo şirketine teslim edildi anlamında ne zaman geleceğiniz Allah bilir.
stropower dedi: Dün siparişi verdim. Kargoya verildi diyor. İstanbul'dan Ankara'ya mı gönderiliyor şu an yoksa gün içinde teslim mi edilecek? Genişletmek için tıkla... Kargo şirketine teslim edildi anlamında ne zaman geleceğiniz Allah bilir.