Merhaba arkadaşlar. Farem 3 senelik, anladığım kadarıyla miladı doluyor fakat böyle bitmemesi lazımdı bence. Farem son günlerde takılmaya başladı. Laptopta farklı portlara takıp denesem de uzun kullanımda çok göze batıyor. Özellikte oyun oynarken veya web'de gezinirken oluyor, fare istediğim kısma zorla gidiyor.
Firmware güncellemesi son sürümde ve Razer Synapse ile de eşleştirip denedim fakat hala aynı. Başka bilgisayarda deneme lüksüm yok o yüzden bu adımı atladım. Çözüm öneriniz varsa beklemedeyim. Portlara hava üfleyip de teyit ettim.
Büyük ihtimalle farenizin kronik sorunu falandır hocam yazılımsal bir sıkıntıysa sensörü yıkasanızda geçiremezsiniz zaten sanıyorum ki farenizin ömrü dolmuş yeni bir fareye geçebilirsiniz imkanlar el veriyorsa.
Büyük ihtimalle farenizin kronik sorunu falandır hocam yazılımsal bir sıkıntıysa sensörü yıkasanızda geçiremezsiniz zaten sanıyorum ki farenizin ömrü dolmuş yeni bir fareye geçebilirsiniz imkanlar el veriyorsa.
Bende Logitech G203 kullandım hocam 4 sene evvel oda temassızlık ve takılma sorunlarından sonra bıktırdı şu anda yeni fareye geçiyorum yarın elime ulaşacak açıkçası kullandığım en kaliteli fare olacaktır.
Hocam yazılımı silip tekrar yüklemeyi dener misiniz birçok kişi yaşamış bu sorunu bazıları düzelmemiş bazıları yazılımı silip tekrar yüklemiş.