Razer Viper Mini için skatez, grip ve mouse pad önerisi

Bütçe
1500

Meguminn

Hectopat
Bütçem hemen hemen grip ve saktez için 300'er lira ve mouse pad için de 1k. Klasse Longteng hoşuma gitti Amazon üzerinde 810₺ şu an. Grip olarak Wraith'in sitesinde var ve aynı şekilde Hoverpad V2 de satıyorlar. Benim şu an her şey stok ve mouse pad olarak zamanında Trendyol'dan 15₺'ye aldığım 90x40 çakma Razer mouse pad var. Sizce önemli bir fark yaratır mı grip, skatez ve mouse pad yoksa boşa 1.5-2K harcama mı dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğun en büyüğünü al bence benimki küçük pişmanım.

Bütçem hemen hemen grip ve saktez için 300'er lira ve mouse pad için de 1k. Klasse Longteng hoşuma gitti Amazon üzerinde 810₺ şu an. Grip olarak Wraith'in sitesinde var ve aynı şekilde Hoverpad V2 de satıyorlar. Benim şu an her şey stok ve mouse pad olarak zamanında Trendyol'dan 15₺'ye aldığım 90x40 çakma Razer mouse pad var. Sizce önemli bir fark yaratır mı grip, skatez ve mouse pad yoksa boşa 1.5-2K harcama mı dersiniz?
Büyüklük ve malzemesi önemli çok para harcama mausa harca bence.

Hem mouse pad, hem skatezler büyük bir fark yaratır. Bütçeyi azıcık aşarsan, Wraith Spirit Of Aim, Wraith Skatez, Wraith Grip Tape alabilirsin. Gayet guzel kombo olur.

Hem mouse pad, hem skatezler büyük bir fark yaratır. Bütçeyi azıcık aşarsan, Wraith Spirit Of Aim, Wraith Skatez, Wraith Grip Tape alabilirsin. Gayet guzel kombo olur.
Yani onları alabilirim lakin skatez olarak Tiger Ice, grip tape olarak Wraith ve mouse pad olarak Klasse Longteng düşünüyordum. Eğer sizin önerdiğiniz üçlü daha iyi olacaksa öyle bir kombo alabilirim direkt olarak.
Bulduğun en büyüğünü al bence benimki küçük pişmanım.

Büyüklük ve malzemesi önemli çok para harcama mausa harca bence.
Hocam benim mouse razer viper mini zaten, ben memnunum tutuş şeklim yüzümden elim kocaman da olsa bu mouse tatmin ediyor beni. Ayrıca özellik ve hafiflik olarak da gayet güzeldi ben alırken 550₺ civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam :(. Ben mouse pad grip tape ve skatez önerisi istedim şu an. Bütçem var 1500-2000 arası ama ne kadar minimal kalırsak o kadar da iyi olur benim açımdan lakin arada ciddi fark varsa 200-500₺'ye kıymam.

Xraypad dot skatez, Wraith grıp tape, Wraith Y veya X ya da longteng.

HM. Hocam peki neden dot skatezleri Wraith'in Hoverpad'i yerine öneriyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun ömürlü, kendi isteğine göre takıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı