Öyle bir şey yok, haklarınızı sonuna kadar kullanın.@238849 Hocam sanırım 14 güne yaklaştığı için iade kabul edilmedi. Hasarlı olması gerekiyormuş iade edebilmem için.
Hocam ayın dokuzunda sipariş verdim, yirmi beşinde de iade talebi oluşturdum. Sonrasında mail attım İtopya'ya onlar da üründe arıza olması gerekiyor iade yapmamız için dediler Acaba 14 günlük iade süresi geçtiği için mi öyle söylediler?Öyle bir şey yok, haklarınızı sonuna kadar kullanın.
14 Gün sipariş elinize geçtiğinde başlıyor.Hocam ayın dokuzunda sipariş verdim, yirmi beşinde de iade talebi oluşturdum. Sonrasında mail attım İtopya'ya onlar da üründe arıza olması gerekiyor iade yapmamız için dediler Acaba 14 günlük iade süresi geçtiği için mi öyle söylediler?
Hocam kargo elime 2 ya da 3 gün sonra ulaştı diyelim, iade talebini de tam zamanında oluşturmuş oluyorum o zaman. İadeyi kabul etmeleri gerekmez mi?14 Gün sipariş elinize geçtiğinde başlıyor.
Evet kabul etmeleri gerekiyor.Hocam kargo elime 2 ya da 3 gün sonra ulaştı diyelim, iade talebini de tam zamanında oluşturmuş oluyorum o zaman. İadeyi kabul etmeleri gerekmez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.