Razer Viper Mini mi, DeathAdder V2 mi?

Viper Mini kullanıyorum, tuşları çok hafif yani size böyle izah edebilirim.
DeathAdder hiç kullanmadım ama Minecraft oynuyorsanız Viper Mini daha iyidir.
Çok hafif ve küçük bir mouse.

Deathadder V2 Mini ele daha oturur ve daha hakim bir şekilde jitter yaparsın.

Elin büyükse Razer DeathAdder V2, elin küçükse Razer Viper Mini. Ha deseydin Razer DeathAdder V2 mi yoksa Razer Viper mı o zaman kesin Razer Viper derdim. İkisini de denemiş birisi olarak bunları söyleyebilirim.

Elin büyükse Razer DeathAdder v2, elin küçükse Razer Viper Mini. Ha deseydin Razer DeathAdder V2 mi yoksa Razer Viper mı o zaman kesin Razer Viper derdim. İkisini de denemiş birisi olarak bunları söyleyebilirim.

Neden Viper Mini mesela hocam daha mı rahat?

Essential. 2'sindende daha iyi. DPI olamasına bakma, Razer Synapse ile değiştiriliyor.

Hocam vallahi herkes kafamı karıştırdı. Viper Mini daha iyi diyor bir hocamız, diğer hocamız Razer DeathAdder V2 Mini diyor. Sizde Essential hepsine 1000 basar diyosunuz.

Kesinlikle Viper Mini'den uzak durun. V2 Mini çok daha kaliteli. Viper mini aldım kronik sorunları ve plastik kalitesi yüzünden iade ettim. Şu an V2 mini kullanıyorum.

Kesinlikle Viper Mini'den uzak durun. V2 mini çok daha kaliteli. Viper Mini aldım kronik sorunları ve plastik kalitesi yüzünden iade ettim. Şu an V2 mini kullanıyorum.

Ben aynen böyle cevap istemiştim. Çok teşekkürler hocam. Oluyor ise çözüm olarak işaretleyeceğim.
Hocam Razer DeathAdder V2 Mini' nin eksisi var mı? Var ise ne gibi eksileri var?

Son düzenleme:
Hocam bende 2 haftadır kullanıyorum. Elim baya ufak.16-17 cm arası. Mouse üzerine tam uyuyor. Eliniz büyükse rahatsız edebilir. Onun dışında ben ucuz ve kaliteli bir mouse aradığım için aldım. Fiyatına göre sensörü gayet yeterli. Profesyonel oyuncu değilseniz sizi üzmez. Sağ-sol click sesleri normal bilindik farelere göre farklı. Ama kullandıkça alışıyorsunuz. Kutu içinden kaydırmaz padler geliyor. İlk başta yapıştırmayacaktım ama denemek için yapıştırdım ve hala öyle kullanıyorum benim çok hoşuma gitti. Şu ana kadar kronik bir sorunla karşı karşıya gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…