Razer Viper Mini scroll tersine dönmesi garantiye girer mi?

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Fareyi 1 yıldır kullanıyorum. Orta tekerlek arada döndürdüğüm yerin tersine dönüyor gibi. Yani mesela silah değiştirdiğim zaman her 10 değişmede 1 elime istediğim silah yerine başka silah geliyor. 2. sorun ise sol arkadaki tuş. Onda da çift tıklama sorunu var ve neredeyse her 3 basmadan birinde 2 kere basıyor. Bu sorunlar için fareyi garantiye göndermeli miyim? Garanti kapsamına giriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Scrollun sorunlu çalışma sorunu vardı. Katar Pro kullanıyorum ve mesela aşağı çektiğimde yukarı gidiyordu bazen. Scrollun yanlarından tüm gücümle üflediğimde düzeldi.

Fareyi 1 yıldır kullanıyorum. Orta tekerlek arada döndürdüğüm yerin tersine dönüyor gibi. Yani mesela silah değiştirdiğim zaman her 10 değişmede 1 elime istediğim silah yerine başka silah geliyor. 2. sorun ise sol arkadaki tuş. Onda da çift tıklama sorunu var ve neredeyse her 3 basmadan birinde 2 kere basıyor. Bu sorunlar için fareyi garantiye göndermeli miyim? Garanti kapsamına giriyor mu?

Bende de Viper Mini vardı. Buna benzer bir sorun oldu. Garantiye yolladım. İade ettiler ücreti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı