Razer Viper Mini tekerleği kaydırırken aşağı yukarı gidiyor

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Razer Viper Mini var. Garantisi devam ediyor. Sorun şu; tekerlek aşağıya kaydırırken yukarı aşağı yapıyor. Sol tıklamada çift tıklıyor. Çok az bir şekilde lod sorunu var (yazılımını güncelledim). Garantiye gönderirsem aynı modeliyle yeni bir değişimini yaparlar mı?

Elimde Razer Viper Mini var. Garantisi devam ediyor. Sorun şu; tekerlek aşağıya kaydırırken yukarı aşağı yapıyor. Sol tıklamada çift tıklıyor. Çok az bir şekilde lod sorunu var (yazılımını güncelledim). Garantiye gönderirsem aynı modeliyle yeni bir değişimini yaparlar mı?

Ejderha gibi tekerleğin arasına üfleyin bayağı bir gidiyor.Sol tıklama hakkında bir fikrim yok.

Yüksek ihtimalle fareden kaynaklanan bir sorun fakat farklı bir çözüm yolunu deneyebiliriz Aygıt Yöneticisi > İnsan Arabirim Cihazları farenizin yazılımıyla ilgili veya farenizin ismi çıkmalı sağ tıklayıp cihazı kaldırın ve sürücü yazılımını kaldır'ı işaretleyin ardından farenizi çıkarıp tekrar aynı yuvasına veya farklı bir yuvaya (USB 3.0 varsa) takın.

Çift tıklaması muhtemelen sizin şansına denk gelen bir sorun. Tekerlek sorunu ise Viper Mini de bildiğim kadarıyla kronik sorun. @CncMinifix55'in dediği gibi arasına üfleyin ya da garanti dışı kalmasını göze alıyorsanız tekelerin bulunduğu encoder içine ufak bir peçete sıkıştırıp tekerleği takın ve öyle kullanın.
Bahsettiğim çözüm.

Garantiye gönderin değişim yapsınlar.

Aynı sorunu yaşıyorum, yapacak bir şey yok çözümü yok yani. Yenisini alsanda bir süre sonra ondada aynısı olacak. Encoderin içine toz kaçtığı için oluyor bu sorun, kronik bir sorun yani. Lamzu atlantis mini alacağım ben o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı