Razer Viper Mini vs DeathAdder essential vs Logitech G304

Bütçe
250

Zymnax

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Viper Mini: Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Da essential: Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
G304: Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dün almış olduğum Katar Pro Wireless'ı iade ettim, G PRO Wireless ile karşılaştırdım ve hissedilir bir gecikme söz konusu, uygun fiyatlı kablosuz fareler gibi. Ayrıca fareye profil kaydedilmiyor ve iCUE gerektiriyor DPI ayarını hafızasında tutmak için. İş yerindeki bilgisayara da iCUE kurup çalıştıramıyorum maalesef.

En uygunu da essential fiyat olarak. Razer fareler için malzeme kalitesi çok kötü diyenler olmuş Reddit'te.
Bu bütçede bu fareler dışında daha iyi diyebileceğiniz önerilerinize de açığım.
Kablosuz önceliğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder essential çok eski bir fare ve şu anki ucuz olmasının sebebi bu diye düşünüyorum. Viper Mini ise sensörü çok iyi olmayan, çok küçük olan ve benim lod sorunu yaşadığım bir fare. Sadece ben değil çok fazla lod sorunu yaşayan var. Lod sorunu olmasa bile almanızı önermem zaten. Sensörü ağım şağım bir sensör değil. G304 sensör olarak Hero sensör kullanıyor. En iyisi G304dür aralarında.

Tam olarak bir bütçe belirmemişsiniz. Kablosuz değiller ama. Ben size bu fareleri öneririm:

Razer DeathAdder essential çok eski bir fare ve şu anki ucuz olmasının sebebi bu diye düşünüyorum. Viper Mini ise sensörü çok iyi olmayan, çok küçük olan ve benim lod sorunu yaşadığım bir fare. Sadece ben değil çok fazla lod sorunu yaşayan var. Lod sorunu olmasa bile almanızı önermem zaten. Sensörü ağım şağım bir sensör değil. G304 sensör olarak Hero sensör kullanıyor. En iyisi G304dür aralarında.

Tam olarak bir bütçe belirmemişsiniz. Kablosuz değiller ama. Ben size bu fareleri öneririm:

Bütçe olarak 250₺ düşünüyorum ama gerekirse 300'e kadar çıkarım. Sanırım G304 almam gerekecek, diğer kablolu seçeneklerde daha iyi olanlar ya pahalı ya da eski.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı