Razer Viper Mini vs DeathAdder Mini vs DeathAdder Essential

Emirhan5334

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Minecraft oynuyorum ve 300 TL gibi bir bütçem var. Bu üç mouse arasında kaldım: Razer Viper Mini, Razer DeathAdder V2 Mini, Razer DeathAdder Essential. Sizce hangisi ile daha fazla CPS yaparım? Elim 15-16 cm büyüklüğünde. Mouse tutuş şeklim claw Grip'dir.

CPS mouse ile alakalı değil, sizin el hızınız ile alakalıdır. V2 mini öneririm.

CPS mouse ile alakalı değil, sizin el hızınız ile alakalıdır. V2 mini öneririm.
Doğru sölüyorsunuz yani sorumu şöyle düzeltiyim bazı mouselarda örneğin drag Click yaparken 7'nin üzerine çıkamıyor bazıları 15 yapıyor. El hızıda önemli ama mouse kaliteside önemli.Tavsiyen için teşekkürler

El ölçülerim 16cm uzunluğunda 9 cm genişliğinde tutuş şeklim claw.

Tutuş şekliniz gereği Viper mini daha iyi olacaktır ancak drag yapamazsınız. Yapsanız bile düşük CPS değeri alırsınız.

DeathAdder V2 mini ile grip tapeler sağ olsun bir şekilde yapılaibliyor 12 13CPS ancak ne kadar yeterli olur bilemem.

Razer ürünleri drag Click için başarısız ürünlerdir.

Tutuş şekliniz gereği Viper mini daha iyi olacaktır ancak drag yapamazsınız. Yapsanız bile düşük CPS değeri alırsınız.

DeathAdder V2 mini ile grip tapeler sağ olsun bir şekilde yapılaibliyor 12 13CPS ancak ne kadar yeterli olur bilemem.

Razer ürünleri drag Click için başarısız ürünlerdir.

Peki bana Minecraft'da bayağı iyi CPS yapabileceğim bir mouse önerir misiniz?

Peki bana Minecraft'da bayağı iyi CPS yapabileceğim bir mouse önerir misiniz?

Drag Click anlamında iyi olduğunu bildiğim pek mouse yok. Roccat kain 200 var o da tuzlu biraz 540₺ gibi bir fiyat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı