Razer Viper Mini vs Razer deatheadder V2 mini

Bütçe
300-350
Beğenmiyorum diyeceğine açıklasana niye beğenmediğini? Millete sen beğenmiyorsun diye "Bu yazılım kötü" deyip yanlış yönlendiremezsin. Bildiğin varsa söyle açık açık, bu kadar basit.

Normalden fazla RAM kullanıyor. Eğer diğer Logitech'in yazılımını kullandıysanız bilirsiniz. Macro ayarlamasında sorunu yok ama Mouse'yi kalibre etmesinde sorun var ve pek çok kullanıcı bundan şikayetçiydi ilk başta ve hala. Farede ise yanlardaki deri kılıflar ter tutuyor ve ön rgbsinde çoğu kişinin bozulmuş araştırırsan Reddit'e denk gelebilirsin.

Gereksiz kaba ve çok koyu bir renk sistemi kullanılmış. (ben kullandığım zaman böyleydi değiştiyse bilgim yok.)
Direkt bildiğiniz yazılım renklerinden bahsediyorsanız bence bu programı kötü yapmaz, neticede verdiği hizmet önemli. Siyah beyaz olsun, koyu olsun ne fark eder ki iş yaptıktan sonra. Sizin fikriniz tabii.
Normalden fazla RAM kullanıyor. Eğer diğer Logitech'in yazılımını kullandıysanız bilirsiniz. Macro ayarlamasında sorunu yok ama Mouse'yi kalibre etmesinde sorun var ve pek çok kullanıcı bundan şikayetçiydi ilk başta ve hala. Farede ise yanlardaki deri kılıflar ter tutuyor. Ve ön rgbsinde çoğu kişinin bozulmuş araştırırsan Reddit'e denk gelebilirsin.
Diğer Logitech yazılımı derken neyi kastettiniz anlamadım ama Logitech yazılımını kullandım. Glorious da kullandım, Razer da kullandım, HyperX de kullandım. En çok özelleştirme sağlayan Razer olmuştu. RAM kullanımını bilmiyorum haklı olabilirsin, hangi fareden bahsettiğini anlamadım ama.

SteelSeries Rival 3 öneriyorum hocam. Gayet kaliteli ve ömürlük bir mouse arkadaşımda Rival 110 var bayağıdır kullanıyor eliniz küçük veya orta boyluysa alın zaten "küçük" belirtmişsiniz. Benim elim orta boyutta bana güzel oluyor kardeşimin eli küçük ona da tam oluyor ergonomik bir mouse.

Not: Palm tutuş tipinde kullanıyorum.

Şuan kullandığım mouse 62 gram rival 3 77gr sorun yaşatır mı ?
Birde şuan ki kullandığım mousedeki sensör PMW3389 sensör fark hissettirir mi ?

Direkt bildiğiniz yazılım renklerinden bahsediyorsanız bence bu programı kötü yapmaz, neticede verdiği hizmet önemli. Siyah beyaz olsun, koyu olsun ne fark eder ki iş yaptıktan sonra. Sizin fikriniz tabii.

Diğer Logitech yazılımı derken neyi kastettiniz anlamadım ama Logitech yazılımını kullandım. Glorious da kullandım, Razer da kullandım, HyperX de kullandım. En çok özelleştirme sağlayan Razer olmuştu. RAM kullanımını bilmiyorum haklı olabilirsin, hangi fareden bahsettiğini anlamadım ama.

Siz diğer mesajlarımı anladınız mı? DeathAdder kullanıyorum yazmıştım. Her neyse sizin fikriniz herkes farklı tecrübe edebilir olayları.

Kısaca anlatmak gerekirse fareyi kaldırdığında farenin hareket etmesi demek normalde fareyi kaldırdığında farenin hareket etmemesi gerekiyor FPS oyunları oynuyorsan bu sorun başını çok ağrıtır.
Video şeklinde kaynak atabilir misiniz? Test etmek istiyorum da.
Siz diğer mesajlarımı anladınız mı? DeathAdder kullanıyorum yazmıştım. Her neyse sizin fikriniz herkes farklı tecrübe edebilir olayları.
PP değiştirmişsiniz o yüzden dikkat etmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı