Çözüm Razer Viper Mini'nin orijinal olup olmadığı ve kaçıncı nesil olduğu nasıl öğrenilir?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kutunun altında pm diye başlayan yazı seri numarasını ifade eder, farenin arkasında s/n olarak da yazar.
Alttaki siteye seri numarasını yazıp ürünün orijinal olup olmadığına bakabilirsiniz.


Razer Viper Mini'nin kendi içinde sürümleri var. Razer Viper Mini'nin ilk çıkanları V1 olarak geçiyor ve birinci nesi optik Switch ile geliyor. Razer Viper'ın sonraki çıkanlarda daha farklı ve güçlendirilmiş V2 optik Switch'le geliyor. Razer çalışanı ile konuştuğumda bana bunları söyledi, ben de rehber yapmak istedim.

Kutunun altında pm diye başlayan yazı seri numarasını ifade eder, farenin arkasında s/n olarak da yazar.

Mesajın aslı:
From serial number you can check if it has V1 or V2 (upgraded) optical switches. Anything above serial PM2038 (20 = year, 38th week) will have New V2 switches.

Tercümesi:
Seri numarasından V1 veya V2 (yükseltilmiş) optik anahtarları olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Seri PM2038 (20 = yıl, 38. hafta) üzerindeki herhangi bir şey yeni V2 anahtarlarına sahip olacaktır.

Bu söylediğim seri numarası durumu başka Razer ürünlerinde geçerli mi bilmiyorum. (DeathAdder V2 Mini de mesela.) V1 ve V2 arasında fazla fark olduğunu zannetmiyorum.
 
Son düzenleme:
Ne anlama geliyor?
1656443889230.png
 

Seri numarasına ulaşılamadı diyor. Hepsiburada'nın kendisinden aldıysanız orijinaldir. Kutunun altındaki ile deneyin bir de.
Farenin altındaki numara ile deneyin bir de. Sanırım s/n ile başlayanı girmek gerekiyor. Razer çalışanı ikisi de olur demişti.

8hejkh345vg61.png


"In which countries or regions are RazerCare Protection Plans available for purchase? RazerCare Protection Plans are currently available in the following countries: United States (excluding U. S. Territories) Canada Germany France Austria United Kingdom."
Edit: Ben ilk Razer Viper Mini'yi yurt dışından almıştım, bu siteden kontrol etme şeyi yurt dışına özel bir şey sanırım. V1 ve V2 Sürümünü kontrol etme olayı hala daha geçerli ona bakabilirsiniz. Arena bilgisayar yazan kağıt ve garanti belgesi varsa orijinaldir zaten.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı