Razer Viper Ultimate mi, Logitech G PRO Wireless mı?

dioxy

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Şu an kullandığım fare Rival 3 bunu satıp üstüne para ekleyip ikinci el Razer Viper Ultimate veya Logitech G PRO'ya geçeceğim.
Sizce 1250 TL'ye Logitech G PRO mu, yoksa 1350 TL'ye Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition mı?
Sizce Rival 3'ten bu farelerden birince geçince çok fark hisseder miyim?
İkinci el 1400 TL civarı kablosuz şarjlı mouse önerebilirsiniz.

Viper Ultimate G PRO fiyatını hak eden bir fare değil 2. el olarak da 100 TL fark var her türlü Viper Ultimate.

Viper Ultimate G PRO fiyatını hak eden bir fare değil 2. el olarak da 100 TL fark var her türlü Viper Ultimate.
Hocam sanırım yanlış yazdınız, Logitech g pro diyecektiniz sanırım.

Hocam sanırım yanlış yazdınız, Logitech G PRO diyecektiniz sanırım.

Yok hocam Viper Ultimate alın G PRO fiyatını hak eden bir fare değil anlamında yazdım yanlış yazmadım yani. Ama sıfır bir farede alınabilir.

Yok hocam Viper Ultimate alın G PRO fiyatını hak eden bir fare değil anlamında yazdım yanlış yazmadım yani.
Ne demek istediğinizi anladım cümlenin başında Viper Ultimate G PRO yazmışsınız ya ben logitech g pro yazmak istediniz sandım arada , koymayı unutmuşsunuz sanırım.

G PRO kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Razer'in ürünleri genelde şişirilmiş oluyor.

Öncelikle teşekkürler hocam bilgiler için.
İkinci eli bu fiyatlarda olan başka fare öneriniz var mı?
(Yani sıfırı 2000-2500 TL civarı olan)

Öncelikle teşekkürler hocam bilgiler için.
İkinci eli bu fiyatlarda olan başka fare öneriniz var mı?

Sıfır olarak Lenovo M600s alınabilir onun dışında Viper Ultimate iyidir belki kablolu olarak Razer Viper 8KHz ben kullanıyorum öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…