Razer Viper Ultimate mi, Logitech G PRO Wireless mı?

• Konuyu başlatan dioxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.466
G PRO kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. Razer'in ürünleri genelde şişirilmiş oluyor.

İçindeki bileşenleri gizleyen yok. Ne var, ne yok içinde belli. Az ararştırırsanız neyin şişirilmiş olduğunu görürsünüz.

Öncelikle teşekkürler hocam bilgiler için.
İkinci eli bu fiyatlarda olan başka fare öneriniz var mı?

Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama bulursanız Viper/Deathadder V2 Pro iyidir.

Sıfır olarak Lenovo M600s alınabilir onun dışında Viper Ultimate iyidir belki kablolu olarak Razer Viper 8KHz ben kullanıyorum öneririm.
Kablosuz istiyorum hocam kablo benim için sıkıntı yaratıyor.

İçindeki bileşenleri gizleyen yok. ne var, ne yok içinde belli. Az ararştırırsanız neyin şişirilmiş olduğunu görürsünüz.

Fiyatları hakkında tam bir bilgim yok ama bulursanız Viper/Deathadder V2 Pro iyidir.
Hocam Viper Deathadder V2 Pro biraz ağır sanırım.
Benim için hafif olması önemli.

Hocam Viper Deathadder V2 Pro biraz ağır sanırım.
Benim için hafif olması önemli.
Viper V2 Pro oldukça hafif. Öyle ki konu başlığındaki iki fareden de daha hafif:
1675109944412.png

İçindeki bileşenleri gizleyen yok. Ne var, ne yok içinde belli. Az ararştırırsanız neyin şişirilmiş olduğunu görürsünüz.

Forumdan görerek 3 tane Razer ürünü aldım ve hiçbiri memnun bırakmadı. Logitech G300s, G402, G432 kulaklık ve mousepadını kullandım/kullanıyorum. hepsi beni memnun etti ve kulaklık harici kusursuzdu. Razer için aynısını söyleyemem kendi deneyimim size farklı gelebilir.

Forumdan görerek 3 tane Razer ürünü aldım ve hiçbiri memnun bırakmadı. Logitech G300s, G402, G432 kulaklık ve mousepadını kullandım/kullanıyorum. hepsi beni memnun etti ve kulaklık harici kusursuzdu. Razer için aynısını söyleyemem kendi deneyimim size farklı gelebilir.

Hangi ürünler hocam? Sizde biraz fanboyluk sezdim gibi gibi.

Viper Mini kullandım çok iyi bir mouse tek sıkıntısı elime küçük diye değiştirdim Viper Ultimate'i de araştırmıştım o zamanlarda bence çok çok iyi bir mouse.

G402 ve G300S memnun etti ise daha laf söyleyemem. Berbat fareler ikisi de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı