Razer Viper Ultimate'den G PRO X Superlight'a geçilir mi?

Arkadaşlar sorumu başlıkta yazdım sizce geçilir mi? Çünkü Amazon'da indirimde 2.7K'ya buldum bir tane.

Superlight alınacak bir mouse değil. Fiyatını hak edecek bir donanım yok içinde, kaldı ki elinizdeki fareden daha düşük içindeki donanım ve yazılımı da pek iyi değil bana kalırsa. Onun yerine VGN F1 Pro gibi benzer shape tasarımına sahip fareler tercih edilebilir. Viper Ultimate de gayet güzel fare. Daha 3 aylık bir de. Bence gittiği yere kadar Viper ile gidin. İçindeki sensör hala piyasanın en iyilerinden.

Superlight alınacak bir mouse değil benim gözümde. Fiyatını hak edecek bir donanım yok içinde. Onun yerine VGN F1 Pro gibi benzer shape tasarımına sahip fareler tercih edilebilir. Viper Ultimate de gayet güzel fare. Daha 3 aylık bir de. Bence gittiği yere kadar Viper ile gidin. İçindeki sensör hala piyasanın en iyilerinden.

Tamamdır kanka teşekkürler. Çoğu esporcu kullandığından sormak istedim sadece. Vazgeçtim almaktan.

Tamamdır kanka teşekkürler. Çoğu esporcu kullandığından sormak istedim sadece. Vazgeçtim almaktan.

E-sporcuların Superlight kullanması ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan. Logitech'in Superlight hariç( onun da günümüzde ne kadar iyi olduğu tartışılır.) adamakıllı pek faresi olmadığından genelde onu görüyoruz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı