Elektronik Razer Viper V3 HyperSpeed 1.749 TL

Ben de bunun için konu açmıştım. Ürünün gramı bana ağır geldi ve mouse hareket ettirirken pili ağırlığı hisseder miyim diye düşündüm. Bunun dışında genel olarak marka ve malzeme kalitesi aklıma takılmıştı. Taksit olsa şu anda almıştım peşin para istiyor site. Kaçırdığıma üzülür müyüm bilemedim.

5 dakika farkla açmışız konuları.

Şu anda Viper Mini kullanıyorum bazen tekerleği takılıyor ve sol tuşu hafif gevşemiş kaydırırken ses geliyor çok güvenemiyorum razera ama bu ürün bu fiyata alınabilecek en iyi ürün gibi gelmişti fakat kaçırdım acaba almalı mıydım ona takıldım.

5 dakika farkla açmışız konuları.

Şu anda Viper Mini kullanıyorum bazen tekerleği takılıyor ve sol tuşu hafif gevşemiş kaydırırken ses geliyor çok güvenemiyorum razera ama bu ürün bu fiyata alınabilecek en iyi ürün gibi gelmişti fakat kaçırdım acaba almalı mıydım ona takıldım.

Şu an hala stok var gibi gözüküyor bence alınacak bir ürün.

Ben alırken ziraat Bankkart ile yaklaşık 300 TL faizle 6 taksit seçeneği vardı. Üniversite kartım olduğu için mi bilmiyorum ama sonradan taksitlendirme ile 4 taksite faizsiz aldım.

Ziraat genç kart var bende de fakat kart numarasını girdiğimde taksit falan çıkmıyor. Sende nasıl oldu? Faizsiz vs olayı? Kartının kredisi mi açık?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı